indsamling til min far

En rørende historie bag indsamlingen til min far

Louise, som har taget initiativet til indsamlingen for min far og Nick, er egentlig en gammel veninde jeg ikke har snakket med længe.. Vi lærte hinanden at kende på en skiferie i Østrig og blev derefter veninder. Da Louise var 16 år, valgte hendes far at begå selvmord og hende, hendes mor og lillesøster blev efterladt med et enormt tomrum. Dengang var jeg selv kun 15år, og havde meget svært ved at forstå situationen og hvordan en familie kunne ende i sådan en tragedie. Jeg satte mig dengang ned og skrev et meget langt brev til Louise, om at hun skulle holde sig stærk, ikke måtte opgive livets drømme og kærlighed. Jeg husker ikke nøjagtig hvad jeg skrev, men på en eller anden måde har det brev gjort så meget indtryk og dagen i dag, får jeg denne kæmpe ’gave’ igen. Jeg er så dybt taknemmelig!
Men Louise har faktisk gjort mere end det for mig. Da klippet om min far kom i nyhederne, hvor han fortæller, at han flere gange har overvejet at tage sit eget liv, dér gjorde hun noget jeg heller aldrig vil glemme hende for. Hun kørte hjem til min far, bankede på døren og satte sig overfor ham, og forklarede ham hvor vigtigt det var at han ikke gav op på livet og at han for alt i verden ikke måtte tage ’den nemme løsning’ og efterlade os andre i det samme tomrum hun stadig af og til kæmper med.
Min mor ringede til mig og fortalte, at der havde været en pige og snakke med min far om dette, men på daværende tidspunkt kunne jeg slet ikke kæde tingene sammen til at det faktisk var en gammel veninde – men jeg var, og er stadig, dybt rørt og uendelig taknemmelig for alt dette, for det gør virkelig en verden til forskel for mig. Jeg ved ikke om i kan forestille jer, hvor hårdt det skærer i hjertet, når en man elsker til det uendelige pludselig overvejer at tage sit eget liv, og næsten lige meget hvad man siger, så har det ikke samme høje betydning ’for jeg er jo bare hans datter’ – derimod når en udefrakommende der har stået i den forfærdelig situation og kan fortælle om, hvor urimelig hårdt det er at være den efterladte, det gav min far stof til eftertanke og et helt andet syn på tingene – og jeg har ikke hørt ham sige det siden – og dét er virkelig en meget tung sten som er lettet fra mit hjerte.

Mine relatrede indlæg:
Min verden er væltet
Når ens verden vælter
Indsamling til min far 

12231372_850492845067265_1857802281_n

3 kommentarer

 • Dennis Gyldstrand

  Hej.
  Jeg vil gerne donere lidt penge, men får hele tiden en fejlmelding i min Email, men der er ingen fejl at finde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineschack

   åh jeg ved simpelthen ikke hvad der kan være galt … desværre 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas kallehauge

  Noget af det mest rørende jeg har læst længe, cirkelig smukt gestus af Louise. Der gemmer virkelig et godt menneske der. Så smukt, og jeg har selvfølgelig doneret nogen penge til ære for hjælpe din kære far.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

indsamling til min far