når ens verden vælter..

indsamling til min far

ja egentlig var jeg meget skeptisk overfor dette i starten, da vi gik frem i medierne med hvor syg min far er, men nu hvor sagen er blevet henlagt, er rigtig mange søde kommentarer kommet tilbage med foreslag om en privat indsamling til min far, så vi kunne få råd til en bedre træning og sagsbehandling.. for mig lød det lidt uoverskueligt, men også rigtig grænseoverskridende og meget af sprøge andre mennekser om – mest af alt fordi, at vi jo ikke ønsker andres penge, men ønsker den rette erstatning. det er dog ikke sikkert at vi nogensinde får den, og nu er jeg mere end meget dybt taknemmelig for, at andre har taget initiativ til en indsamling til min far og Nick til formål for deres træning og sagsbehandling!

CAREMAKER : Indsamling til Erik Schack og Nick Vejle 

I skal vide, at vi er så dybt taknemmelig for alle der bidrager til dette, det betyder meget mere end i aner! ja ord kan virkelig ikke beskrive det.. men når man som familie ender i så svær en situation og det økonomiske grundlag pludselig begynder at smulrer, ja så betyder det her virkelig en verden til forskel for os – og helt sikkert også for Nick og hans familie.
Tak for alle de varme tanker, beskeder, hjælpende hænder der bliver tilbudt og af hjertet tak for de øknomiske bidrag – virkelig. I tænder et lys vi har ledt længe efter i dette mørke.

12272627_854343334682216_1690655141_n
Billedet er taget på et tidspunkt hvor min far og jeg stadig ikke
kan snakke sammen, og selvom lammelsen i min fars ansigt gør
det lidt svært at se, så smiler vi begge stort! 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når ens verden vælter..