min verden er væltet

min verden er væltet

12231372_850492845067265_1857802281_n
Dette er min far, min søster og jeg. Sådan her så vores familiebillede pludselig ud, efter en ulykke i Strandby i august sidste år. Her på bloggen har jeg aldrig rigtig nævnt min private situation, men bliver nu nød til at bruge alle midler jeg har til at råbe så højt jeg kan, i håb om at systemet hører mig!
Jeg håber ikke billedet her støder nogle, og jeg skriver ikke dette for at få nogens medlidenhed, men for få opmærksomhed fra de mennesker som har vendt det blinde øje til, både overfor min familie, men så sandelig også overfor de andre berørte familier, hvis hverdag heller aldrig blev det samme igen efter den nat.
Billedet her er taget mens min far lå i koma. Min søster og jeg sov tit op af den seng, ja det var faktisk det eneste vi lavede. Jeg husker tydeligt hvor inderligt jeg ønskede, at han bare ville give mig et lille livstegn, bare et lille klem i min hånd! En dag fik jeg det, og en dag åbnede han øjnene igen. Men han kunne ikke se.. mit største ønske blev pludselig at han kunne se mig igen og det blev heldigvis også opfyldt! Men han kunne ikke tale.. Jeg husker tydelig hvordan jeg nat efter nat bad om at hører ham sige ”jeg elsker dig min lille pige” .. og jeg grad i dagevis da han endelig fik det fremstammet! Min far kæmpede en kamp til sin træning, mens min mor kæmpede en kamp for, at han blev ved med at få den. Kampen mod systemet startede allerede 2 måneder efter ulykken, en kamp vi slet ikke var, eller er, rustet til at kæmpe på sidelinjen af en hverdag, hvor alt er styrtet sammen om ørene på os.
Min far var falckredder i 28 år, og har hjulpet og reddet utallige af liv. Den nat reddet ham og hans kollegaer endnu et.. men det blev næsten på bekostning af hans eget – hvem redder ham nu?
Vores mentale batteri er brugt helt op, og vores lille pengekasse er ikke stor nok betale for min fars optimale træning som kommunen nu er begyndt at sparre væk. Det vil betyde at alt håb om en funktionel hverdag forsvinder helt. Jeg håber i vil dele dette indlæg og hjælpe mig, og de andre berørte familier i denne sag om at få opmærksomhed fra systemet, så sagen kan blive genåbnet, så ansvaret kan blive placeret og så retfærdigheden kan blive fundet.
tusind tusind tak.

Du kan læse mere om sagen her: www.dødsulykker.dk
Og se videoen, hvor min far fortæller sin histoire her: Hjerneskadet efter arbejdsulykke

4 kommentarer

 • Jeg læste om ulykken i går, og faldt over dit rørende indlæg lige nu. Man kan ikke andet, end at fælde en tåre når man ser videoen, du har linket til. Det er sørgeligt, både af systemet og på jeres vegne.

  1000 knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Christensen

  Hvad fanden sker der for dem. Hvordan kan de ikke tro det er en arbejdsskade?
  Du må sige til hvis vi kan gøre noget. Vil sku gerne hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det bare forfærdeligt! Din fars historie står i selvsamme blad og dette lå i min postkasse igår. Jeg blev så rørt og mine øjne var våde. Ønsker jer alt mulig held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min verden er væltet