En rørende historie bag indsamlingen til min far

Jeg er færdig i forsvaret..

IMG_3031
Smilet beskriver vist tydeligt, hvor glad jeg har været for min tid i Forsvaret! Og det er med meget blandet følelser at uniformen i dag blev afleveret tilbage.
Jeg startede den 4. August 2014, dagen efter blev min far ramt af en alvorlig ulykke og jeg var egentlig sikker på at mit liv var gået i stå.. men selvom uniformen til tider har været min værste fjende og i nogle perioder lagt et kæmpe pres på mine skuldre, så har den også været grunden til at jeg hverdag stod op, og nogle gange glemte alt om mit mareridt på hjemmefronten. Med den uniform og fantastiske venskaber har jeg fundet helt nye sider af mig selv, udviklet mig på så mange personlige områder og fundet det jeg virkelig brænder for! Da jeg startede i min værnepligt var det med henblik på at have noget ekstra at skrive på CV’et til politiet.. men gennem min tid i forsvaret og især i den periode jeg har haft her ved sanitetskompagniet, så er der ingen tvivl om at jeg virkelig har en passion for at redde liv og gøre en forskel for andre mennesker. En passion som nu bliver en endnu større del af min hverdag, når jeg den 1. Oktober starter på ambulanceredder uddannelsen! Jeg har fået elevplads på stationen i Odense, og ord beskriver ikke hvor glad jeg er!
Men inden der tages hul på dette nye kapitel pakker jeg endnu engang min rygsæk, denne gang for at udforske Australien og New Zealand. Ja, og sommeren over vil i kunne finde mig i mit lille ishus, som jeg med stor glæde og stolthed åbner for vores 7. Sæson i foråret! I år står jeg alene i spidsen men med stor opbakning og støtte fra daddy-cool, samt et skønt hold af unge flittige mennesker!
Forsvaret har haft en stor betydning for mig, og trods utallige udfordringer, ser jeg tilbage på min tid i det ”grønne” som noget af det fedeste, især øvelsen med NATO i Spanien er en oplevelse jeg sent vil glemme.
1517528_1087981644567722_8117151742997534023_n
Billedet her er fra øvelsen i Spanien med NATO. En øvelse der strakte sig over Italien, Portugal, Spanien og hvor 36.000 soldater fra over 30 forskellige nationationer deltog. En kæmpe stor oplevelse!

I guess the smile clearly describes how happy I have been for my time in the army! And it is with very mixed feelings that the uniform today was handed back.
I started August 4 2014, and the day after my father was involved in a serious accident and my whole world just shot down .. but although this uniform at times has been my worst enemy and in some periods laid a giant pressure on my shoulders, it has also been the reason why I got up everyday, and sometimes forgot about my nightmare at home. With the uniform and amazing friendships I have found a completely new side of myself, developed in so many personal areas and found my passion! I joined the army to better my options for getting into the police school.. but through my service, especially my period here in the medical coy, there is no doubt that I really have a passion for saving lives and make a difference for other people. A passion which now becomes an even bigger part of my life when I Oct. 1 starts on the paramedic education! I’ve got an apprenticeship at the station in Odense, and words do not describe how happy I am!
But before starting this new chapter I once again take my backpack out on new adventures, this time to explore Australia and New Zealand.. and the rest of this summer you can find me in my little ice-cream shop, which I with great pleasure and pride opens for our 7th season in the spring! This year I stand alone in the lead but with great support and endorsement by daddy-cool and a wonderful team of young hard-working people!
The Danish Defense has had a big impact on me, and despite numerous challenges, I look back on my time in the “green” as some of the very best, especially the exercise with NATO in Spain is an experience I will never forget!

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rørende historie bag indsamlingen til min far