Hvorfor skal man have en træningspartner?

UDSALG OG RABATKODE TIL TRÆNINGSTØJ!

Indlægget er sponsoreret
og indeholder affiliate links

det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg har en stor (ustyrlig) kærlighed til træningstøj, især fra mærkerne Under Armour, 2XU og Nike! …. jeg hører den tit, især fra min mor, “åh caroline, du bruger simpelthen så mange penge på træningstøj, er du ikke snart ved at have nok?!!” .. og der må svaret nok være ; nej… i modsætningen til så mange andre piger, så bruger jeg ikke rigtig nogle penge på pænt mode-tøj eller lækre designer ting til hjemmet. Når jeg får fri fra arbejde, så hopper jeg direkte fra uniformen over i mit træningstøj og smutter i centeret i en time eller 2, når jeg kommer hjem svinger, jeg kødgryderne inden jeg kravlet i nattøjet, smider mig på sofaen og slapper af.. Jeg bruger ikke rigtig nogle penge på almindeligt tøj eller sko, for den sags skyld heller ikke stiletter eller pæne kjole, derfor under jeg gerne mig selv at svinge kortet overfor et par poser fyldt med nyt sportstøj – det bliver nemlig brugt, rigtig meget, og jeg nyder det! og jaja, for det ikke skal være løgn, så er jeg da også typen der en søndag morgen kravler i mine trænings tights selvom jeg først har planer om at smutte i centeret omkring kl16 .. men de jo bare skønne at have på! (; I can’t be the only one?!
Som det nok ses på mine mange træningsbilleder, så går min helt store kærlighed til 2XU compression tights – og de er lige nu sat ned på www.fitnesspigen.dk og tilmed får du 10% oven i hatten med rabatkoden Caroline, og på ikke-nedsatte varer får du 20%!
Nr. 1 på billedet herunder er mine elskede compression tights, som ikke glider ned når jeg løber og som er squat-proof!! (no half-nude ass here) alle de andre items er også på udsalg sammen med en masse andre lækre varer.
Desktop19
1: 2XU compression  // 2: Under Armour legging  // 3: HG Armour tank // 4 : 2XU sports BH // 5: 2XU Midrise
Husk at brug rabatkoden Caroline! (den virker kun fra i dag og frem til den 20feb.!)

Jeg har selv lige fået fingerne i 2xu midrise tights (nr 5) samt sports-bh’en (nr 4)og jeg eeeelsker dem! dog har jeg forelsket mig i endnu et par tights, som jeg helt sikkert ikke kan leve uden …….
Skærmbillede 2016-02-11 kl. 12.18.15.png
Daqunini fluxus leggings (de er da for fede, er vi enige?!)

Ha’ en dejlig fredag og rigtig god weekend!
Instagram: caroline_schack

1 kommentar

  • Signe

    Hej Caroline. Selvom de 2XU tights er vintertights, er de så behagelig at have på indendørs til alm. styrketræning? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal man have en træningspartner?