ABS-WORKOUT at home

Jeg går en vild weekend i møde!

Nu må det godt blive lørdag……. min weekend byder nemlig på den vildeste oplevelse, og jeg glæder mig helt åndssvagt meget! Jeg har været så heldig at blive inviteret til Niedersachsen Action Challenge – en hel weekend spækket med action på en MTB sammen med en af mine bedste venner, hvor vi skal konkurrer mod et andet hold og løse en masse fede opgaver ; kører downhill på en tung monsterroller, finde vej ud af en bjerggrotte, på en vild canyoning tur ved en bjergå og kører en masse singletrail i krævende terræn!
For nogle lyder alt dette måske en smule skræmmende – men det kilder virkelig i min mave ved tanken om at få det adrenalin-rush gennem så vilde nogle oplevelse! jeg er uden tvivl en ‘sucker’ for disse slags vanvittige øjeblikke hvor man virkelig kan mærke man er i live! jeg synes det er alt for fedt, det er lidt svært at sætte ord på, men jeg bliver sådan helt høj på livet!
Måske har du prøvet at bungee-jumpe? eller ‘bare’ klatret op i et højt træ? eller noget andet hvor du virkelig har overvundet dig selv og din frygt? Det jeg vil frem til, er den der vanvittige skræmmende følelse man står med, lige inden man gør noget man er super bange for – den måde hjertet banker så super hårdt og hurtigt i det man gør det, hvor man virkelig kan mærke man er i live – og så den der endnu mere vanvittige følelse af glæde, tilfredshed, styrke, lykke, den der følelse af at man har snydt døden og lige nu er endnu mere i live end nogensinde før, når man er på den anden side af den vilde udfordring?!!! altså kan du følge mig hér? 😀 det er simpelthen det vildeste, og min weekend byder ikke på andet end dét – er der noget at sige til jeg glæder mig vanvittigt?!

Jeg har efterhånden pakket tasken som byder på yderst meget fornuft:
– sportssko
– trekking støvler
– badetøj … vi skal jo canyoing!
– mine elskede fjällrav bukser og fleecetrøje (man er vel et friluftsmenneske?!)
– En let vind+vandtæt jakke, så jeg kan holde mig tør og varm!
– masser af strømper (hader at have våde/kolde fusser!)
– GoPro kamera, så jeg kan dele billeder med jer fra den vilde tur når jeg er hjemme igen!
– SNACKS! absolut vigtigst.
….Jeg har selvfølgelig chokolade med, 70% m. hindbær stykker – ynglings! Og nogle proteinbarer og energibarer, og mon ikke der bliver mulighed for at holde ind ved grænsen, så jeg lige kan få lommerne fyldt med slik også – og så er jeg vist klar til at kan give det konkurrende hold fuldstændig baghjul 😉

1 stk. meget glad og super spændt pige klar til en action-packed weekend i Nordtyskland!
mtb1

Like Niedersachsen – Vanebrydende oplevelser og følg min vilde weekend på snapchat : caroline_schack !!
Stort smil fra C.

Dette indlæg og hele turen er sponsoreret.

2 kommentarer

 • Lisbeth

  Hej kunne du ikke lave et indlæg om fjallrav bukser modeller osv? Hvilken du plejer at bruge. Syntes der er kæmpe udvalg når man skal vælge og kunne være spændende med din mening om model og hvad du syntes fungere 🙂 evt inspirationsinlæg med tøj til frilufts livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Lisbeth, det kan du tro at jeg kan, jeg elsker friluftlivet og det er bare bedt i fjallräv! jeg ved ikke lige hvornår det vil blive udgivet, men jeg skal nok lige tage kontakt, når jeg har det klar, så du kan læse med!
   ha’ en skøn dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABS-WORKOUT at home