Spinatvaffel med laks

Derfor er protein-pandekager så populære

14694633_1080704978712716_1932537178_n

Når man klikker rundt på de forskellige sundheds-profiler vil du 99% af gangene finde lækre billeder af protein-pandekager! men hvorfor er disse protein-pandekager så super populære?
..FORDI de er død lækre! og min personlige holdning er virkelig, at de er den perfekte snack, både derhjemme når de er nylavet, varme og fyldt med lækker topping – men altså også når man er på farten og har sådan et par stykker med i tasken. Er man lidt småsulten eller måske endda lækkersulten, så dækker de altså behovet! de er lynhurtige at lave, okay nogle opskrifter er måske  meget krævende, men de kan altså laves super simpelt! Og så kan de altså sagtens holde sig i køleskabet et par dage også. Og kan du bare bedst lide dem når de er lune, ja så kan du jo lige varme dem hurtigt i mikroovnen! Og hvad angår toppings, så behøver det altså heller ikke at være noget større projekt ; et par hakket mandler, lidt mørkt chokolade (70%), en skefuld peanutbutter eller noget zero-zirup og så sidder den altså lige i skabet! og så endda med helt god samvittighed!
Jeg spiser virkelig mange proteinpandekager, både som snack i skolen og på lange kørerturer, som pre- og postworkout, som ekstra lækker tilbehør til en søndags brunch, som hyggesnack på en onsdag aften og alle andre øjeblikke hvor protein-pandekager bare passer perfekt ind.

Og her kommer mine 2 ynglingsopskrifter, der begge kun tager max 5 min at bikse sammen!

img_0386

Ynglingsopskrift 1:
2 æg
1 banan, most
1 scoop havregryn, blendet
1 scoop MyProtein vanilje proteinpulver  111kr.
Bland alle ingredienserne sammen og igen lav enten en masse små pandekager eller et par store! (jeg foretrækker stadig små!)

Yngligsopskrift 2 :
2 scoops MyProtein pancake mix, Golden Sirup  47kr (død lækker smag!)
2 scoops skummetmælk
Kom de 2 ingredienser i en shaker og ryst rigtig godt og lav enten en masse små pandekager eller et par store! (jeg foretrækker små!)

14804800_1080704992046048_28328971_n

MyProtein har også en lækker start-pakke med alt hvad du skal bruge til at lave lækre protein-pandekager! Den indeholder både Pandekage-mix, zirup og peanutbutter. Den kan købes HER, lige nu sat ned til 186kr.
Og ja, har du ikke en pandekage-pande, så vil jeg foreslå en blinispande, da den laver perfekte små runde pandekager! Jeg bruger helst kokos-olie til stegning.

Proteinpandekage-mix, proteinpulver og zero-zirup er sponsoreret af MyProtein.
Ha’ en skøn dag, pandekager er det perfekte valg, uanset om din dag er god eller dårlig (;
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatvaffel med laks