Mit træningsprogram

Hvad gik der lige galt?

Jeg har i november måned styrketrænet 3 gange, cyklet 1 gang, løbet 2 gange og svømmet 0 gange. Og ja, det var for HELE november måned!!!!! (chock)
Jeg har trænet mindre på en hel måned end hvad jeg plejer at træne på 1 uge?!!
Mit sidste blogindlæg handlede om, at jeg omsider skulle igang med træne igen og jeg delte hele mit træningsprogram for ugen med jer! Det var smæk fyldt med gode træninger (Læs her: mit træningsprogram) – men de blev aldrig rigtig gennemført..
Som nævnt i et af mine forrige indlæg, (Læs her: Status, og en dyr overspringshandling) så fik jeg i starten af denne måned halsbetændelse og dum som jeg var, stoppede jeg før tid på min pencilen, hvilket bare bevirkede at det tog mig 14 dage før jeg var ved at være ovenpå igen.. men det er ikke helt en fair forklaring på, hvorfor jeg så ikke har fået trænet, for i sidste uge var jeg da i hvertfald frisk .. Og det der gik galt var så ment bare, at jeg ikke rigtig gad. Jeg orkede ikke ømme ben, jeg orkede ikke turen ned i centeret, jeg orkede ikke at lave super god mad. Jeg havde lyst til så mange andre ting! jeg havde lyst til at spise chips&dip med min søster, så det gjorde vi – to dage i træk! jeg havde lyst til at gå lange turer i skønne københavn, jeg havde lyst til at ses med veninder jeg ikke har set længe og jeg havde lyst til en masse Caroline-tid, der ikke inkludere sved på panden eller andet krævende!
Og som i nok kan forstå, så har jeg holdt en mere eller mindre trænings-fri måned med fuldstændig god samvittighed! Jeg træner ikke for andres skyld, og jeg spiser sådan set heller ikke sundt for andres skyld. Jeg gør det fordi det giver mig livsglæde, overskud, energi og velvære! Og det gør det virkelig! men når det så ikke gør, fordi der er så meget andet jeg hellere vil, eller hvis jeg simpelthen bare er for doven; ja så vil jeg da ikke tvinge mig selv ned i centeret! Jeg vil da heller ikke tvinge mig selv til at spise en salat, hvis jeg virkelig har lyst til en burger! Jeg vil kun gøre ting, som jeg har lyst til og som gør mig glad!
80% af tiden gør det mig glad at træne en masse og spise sund mad – men 20% af tiden er det altså også alt muligt andet, og sådan er jeg bare! Jeg eeeslsker fx nachos og hjemmelavet guacamole!
For nogle handler det om at have “1 ugentlig cheatday”, hvor de må spise alt hvad de ønsker og ugens restrende 6 dage spiser de ikke overhovedet ikke usundt… Jeg har også prøvet det – men det gjorde mig ikke glad. det besværlig gjorde min hverdag, for så kunne jeg ikke lige pludselig spise blandselv-slik om fredag, rundstykker med nutella om søndagen eller popcorn i biffen om tirsdagen! 3 “usunde” valg, men som gør mig glad, fordi de for mig indeholder hygge med folk jeg elsker og giver mig minder, glæde og overskud i min hverdag. Og derfor er de en del af min sundhed! Så jeg har droppet den ugentlige “cheatday”. Jeg gør det, som gør mig glad!
Jeg har ikke sixpack, I know, men den er heller ikke ensbetydende med hverken sundhed eller glæde for mig. Jeg ved heller ikke hvad jeg vejer, men det er heller ikke ensbetydende med hverken sundhed eller glæde for mig. Til gengæld er jeg i absolut balance mig mig selv og min krop, og det er både sundhed og glæde for mig!

Husker du også, at gøre det, som gør dig glad?

img_2711Billedet er taget af Irfaan i Repeat Fitness.

Imorgen forsøger jeg at give et ærlig svar på, hvad jeg synes “sundhed” er! Læs med.
Smil fra C.

   

2 kommentarer

 • Nicole

  Hej Caroline! Vil blot lige rose dig for et særdeles velskrevet indlæg. Det gav mig virkelig stof til eftertanke, for det er sgu nødvendigt at huske på hvad man bliver lykkelig af. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Hej Nicole,
   Tak for den meget søde kommentar, den sætter jeg virkelig pris på!
   Ha’ en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit træningsprogram