Byg-selv burger med laks

Protein muffins m. hvid chokolade og lakrids!

Disse lækre muffins er den perfekte søndagssnack til dette kolde efterårsvejr! og tilmed så er de sunde, fyldte med proteiner, og så nemme at lave, at selv jeg kan finde ud af det 😉

thumbnail_img_4388

Opskrift :
3 1/2 scoop protein muffin mix
100ml mælk
40g hvid chokolade
1 spsk rå lakridspulver
Friske hindbær
Tænd ovnen, 190grader varmluft. Bland muffin mix, lakridspulver og mælk sammen i en skål. Hak chokoalden og tilsæt den til dejen.
Kom dejen i muffinsforme, kun halvt fyldte da de vokser meget! Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, er til de er gyldne og faste.
Lad dem køle lidt af og top dem med sukrin melis og friske hindbær!
Disse muffins er også en perfekt snack i løbet af dagen eller efter en god træning. Du kan jo lave en dobbelt portion og nyde dem hele ugen!

Hver dog opmærksom på, at disse muffins er proteinmuffins, så forvent ikke, at denne muffin er som dem der laves af mel, sukker osv.

Jeg har jo holdt trænings-fri i 14 dage nu, på grund af noget sygdom i kroppen, som jeg bare ikke har kunne komme af med. Men nu er jeg endelig ved at være ovenpå igen og jeg glæder mig simpelthen så meget til at vende tilbage til mine daglige rutiner i træning og kost!
Og ja, jeg har spist pokkers usundt i de 14 dage jeg har lagt syg, fordi jeg virkelig har haft lyst – og sådan er det bare! og jeg har da helt sikkert taget på, men jeg har helt sikkert ikke tænkt mig at veje mig og finde ud af hvor meget!
Det eneste jeg vil få ud af det er negativt. Jeg vil se mig selv i spejlet og lede efter de måske 2 kg jeg vejer mere nu, jeg vil udpege dem og skamme mig, blive sur på mig selv og få dårlig samvittighed. og det er der faktisk ingen grund til, for når jeg står og kigger mig selv i spejlet nu, så smiler jeg, jeg er nemlig meget tilfreds. Min krop er smuk og sund, og endelig ved at være ovenpå igen, og det skal jeg da bestemt ikke ‘straffes’ for, det skal jeg nyde!
Der er absolut ingen grund til at være så hård mod sig selv, husk det. Du og din krop er et team!

Jeg håber du får en skøn søndag!
Stort smil fra C.

Muffin mix sponsoreret af MyProtein.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byg-selv burger med laks