Aftensmad på 10 minutter!

Status, og en dyr overspringshandling

Kæreste jer der læser med,
Det har stået lidt sløjt til med nye indlæg her på det sidste, og det er ikke med min gode vilje! men jeg har virkelig manglet timer i døgnet og en helt masse overskud.. I sidste uge døjede jeg rigtig meget med halsbetændelse og pencilen gjorde, at jeg simpelthen blev så træt, af den årsag, valgte jeg at stoppe på pencilen et par dage før jeg egenligt måtte – dummeste beslutning, det skal man altså ikke gøre! Når lægen siger at man skal tage sin pencilen-kur færdig, så gør lige dig selv den tjeneste og hør ordenligt efter.. At stoppe nogle dage før har kun medført at jeg nu, 12 dage efter stadig er påvirket at halsbetændelsen i form at ekstrem træthed, hovedpine, mavepine, tør hoste etc. Det er SÅ kedeligt og drænene og helt ærligt, så magter jeg intet! men det kan ikke rigtig hjælpe noget i forhold til mit studie, hvor jeg trods halsbetændelse og dens følger ikke har kunne have fravær. I næste uge står jeg nemlig overfor min afsluttende prøve for dette skoleforløb, og klarer jeg ikke den, ja så er det om igen – og det er jeg SLET ikke interesseret i! Derfor har jeg prioriteret skole, søvn og lidt mere søvn højest og absolut ingen træning og ja, heller ikke så meget sociale medier..

Til gengæld er det alligevel lykkes mig at samle noget energi og lave lidt af en dyr overspringshandling mellem skolebøger og panodiler : jeg har købt en bil!
En fin sort Ford Fiesta, og jeg glæder mig SÅ meget til den kommer hjem på tirsdag!

Jeg har før haft bil, men i sommers var der desværre en som kørte ind i den og den blev totalt skadet.. Og den gang tænkte jeg, at nu flytter jeg snart til Odense, og så kommer jeg på elevløn og både flytningen og en ny bil vil jo koste og med en elevløn var jeg ikke sikker på jeg ville kunne få det til at løbe rundt, og derfor valgte jeg at lade være med at købe en ny bil.. men hold nu op, hvor er jeg glad for at der alligevel er penge på kontoen til at få det ‘hele’ og nu har jeg både spritny lækker lejlighed og bil! begavet lille pigebarn altså! at have bil igen, vil for mig betyde, at jeg får meget mere overskud i min hverdag, og meget mere tid. det bliver nemmere for mig at komme frem og tilbage til skolen, hvilket betyder at jeg i hverdage også kan nå hjem til Odense og have Caroline-tid, i stedet for at være ‘fanget’ i Esbjerg på mit lille skolehjems-værelse fra søndag aften til fredag eftermiddag.. Jeg vil også have meget nemmere ved at komme hjem til mine forældre, besøge veninder og nå alle de ting jeg ellers gerne vil i weekenderne, men som er lidt svært, når man skal cykle rundt til det hele. Det bliver også lækkert at tage på posthuset, uden at skal tage en taxa tilbage til lejligheden, fordi jeg har undervurderet både pakkestørrelse og min egen evne til at være pakkeæsel!

Nu vil jeg ikke lyve og sige der kommer til at ske en helt masse på bloggen i næste uge, for fakta er, at jeg stadig i dag er ramt af den halsbetændelse og derudover går jeg i næste uge ind i min eksamensuge, og jeg er allerede nervøs for prøven… det er ikke nemt at vil noget SÅ meget og samtidig døje med eksamens-angst! måske nogle af jer kender til det? (råd modtages med kyshånd!!)
Men når vi er ovre fredag i næste uge, så er jeg endelig tilbage i min egen dagligdag i Odense, med vagter på ambulancen og masser af Caroline-tid når jeg har fri! og så har jeg en helt masse opskrifter der skal eksperimenteres med, som jeg glæder mig til at dele med jer! og mentalt, har jeg brygget en helt masse gode indlæg sammen, som jeg glæder mig til at have tid og overskud til at få formuleret ud her på bloggen og forhåbentlig glæde jer med dem!

15050215_1108043439312203_1359109168_n

Jeg håber i nyder det smukke, men kolde efterårsvejr!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad på 10 minutter!