Dagens træning

Boost dit immunforsvar m. grøn suppe

Har du en snotnæse der løber? eller en mave der brokker sig over lidt for meget fedtet julemad? måske en krop der generelt er lidt tung og træt efter nogle travle weekender med både for meget mad og alkohol? (som fx mig….) Så prøv denne suppe, som er fyldt med vitaminer, og som varmer helt nede i maven i dette kolde vejr!
…og kan du nu ikke lide broccoli, så bliv ikke forskrækket over, fordi det smager absolut ikke af rå (kedelig) broccoli!

vbv

Opskrift:
100g rejer (eller kylling)
1 broccoli
2 dl vand
2 fed hvidløg
4 spsk citronsaft
1 grøntsags boullionterning
2 spsk skyr
Olie til stegning
Evt lidt chili

Hak hvidløget fint og ta’ halvdelen og svits på en pande sammen med rejerne (eller kyllingen skåret i mindre stykker) og 2 spsk citronsaft. Hæld rejerne over på en tallerken når de er færdige. Skær broccolien i små buketter og svits dem på panden sammen med den anden halvdel af hvidløget, citronsaft og evt lidt finthakket chili. Tilsæt 2 dl vand og 1 boullionterning. Lad det koge i 5 minutter og blend derefter broccolien. Ønskes suppen tykkere kan der tilsættes mere vand. Lad suppen simre i 5 minutter, smag til med salt og peber. Server med 2 spsk skyr i suppen og rejerne på toppen!
(jeg lavede min suppe lidt for tynd, så vær forsigtig når du tilsætte vand) ¨

Smil fra C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning