Boost dit immunforsvar m. grøn suppe

Forstyrrende tanker

Jeg er typen der tænker meget over tingene. Alt for meget endda.
Jeg er typen der analysere, antager og konkludere ud fra mine egne tanker.
For bare et år siden var mine analyser, antagelser og konklusioner sjældent til mit eget bedste. Oftest var de faktisk negative, frusterende og lig med mavepine. Det fyldte meget i mit lille hoved, alt for meget! og det drænede mig totalt for energi og overskud.

Men hvorfor er det nemmere at tage de negative og usikre briller på, når de giver så mange frustrationer? Jeg ved det ikke, og jeg ved heller ikke, hvorfor det synes svære at tænke positivt – for det er det ikke. Og det mener jeg.

Jeg har ændret min holdning, min tilgang til tingene og min tanke om mine medmennesker – og selvom det måske lyder lidt banalt, så har jeg gjort mig selv den største tjeneste.
De frustrnede og tvivlende tanker kan virkelig ødelægge så meget for ens dag. Du har sikkert prøvet, hvordan en tanke har vendt hele din dag og drænet dig totalt for energi.. Ja det er faktisk ikke så længe siden, at jeg selv havde en periode, hvor mine tanker stak af med mig, læs mit tidligere indlæg: Jeg vil være kræsen.
Spørg dig selv, om de tanker du tænker virkelig er det værd? er der noget du fysisk kan ændre på, for at slippe for tanke-tumultet? hvis ikke, så lad det gå, giv slip og kom videre. Hvis ja, forsøg at rette op på det ; måske er det en snerren fra en kollega der fylder? spørg om der er noget galt og få det ud af verden, eller stol nok på dig selv og dine værdier til at vide, at din kollega umuligt kan mene det personligt og at det må være noget andet der påvirker humøret.

Husk, at sundhed ikke kun handler om træning og mad. Det handler i den grad også om din indre balance med dig selv! Og her er det virkelig vigtigt at du er i balance med dine tanker, så de giver dig energi, selvtillid og overskud – og ikke frustrationer og træthed.
Stå op imorgen med en positivt holdning, en glad attitude og med et stort smil på læben. Der behøver ikke at være nogen særlig grund til at man skal være glad, det er helt okay at være glad ‘bare fordi’! Måske kommer spørgsmålet: “hvorfor er du så glad i dag?” .. jamen hvorfor ikke? lige så vel som du kan finde 10 gode grunde til at være negativ er sur, så er jeg også mere end sikker på at du kan finde 10 gode grunde til at være glad og positiv! Så vælg dine tanker og vælg dit humør – sundhed kommer også indefra.

 

15491509_1145501948899685_461613387_o
Billedet er taget i Repeat Fitness af Irfaan.
Tights fra Casall HER.
Top fra Casall HER.
*links kan indeholde affiliate.

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost dit immunforsvar m. grøn suppe