Hvad er sundhed?

Hjemmelavet brunch og weekend

Så blev der endelig weekend, selvom jeg faktisk ikke har foretaget mig meget her i ugen, udover at ligge i sengen sammen med Mr Influenza.. Det har været SÅ kedeligt! Mest fordi jeg skulle have været på arbejde, og jeg elsker virkelig mit arbejde som ambulanceredder! ..og derfor holder jeg også kun weekend i 1 dag, altså i dag, lørdag.. for imorgen snupper jeg lige en vagt mere på ambulancen inden jeg på mandag er tilbage på skolebænken på Rescue Center Denmark!

Så min ene “weekend-dag” her vil jeg så bruge på at nyde den her lækre brunch! jeg startede min morgen med 4km i løbeskoene, stille og rolig morgen tur imens solen stod op over Odense! Jeg elsker virkelig solskinsvejr! og nu står den altså på brunch!
Derudover bliver min længeventet sofa endelig leveret i dag! Det er også kun et halvt år siden jeg betstilte den ….. og så vil jeg have gjort rent og pyntet op til jul!! for første gang i 3 år er jeg faktisk i julestemning, jeg håber at julen i år bliver helt fantastisk.

Her er lidt detaljer om brunchen, som du med lethed også kan lave til derhjemme!
Røget laks, købt i netto, 2 spejlæg med purløg og krydderier, 1 ristet rugbrød, 1 avokado, 1/2 håndfuld salat med tomat, 1 lille glas yogurt med friske hindbær, blåbær og kokos.

15322415_1133214450128435_1010225195_o

15302375_1133214446795102_480064510_o

Har du vilde planer for din weekend?
Om ikke andet, så håber jeg den bliver helt fantastisk.
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er sundhed?