Julehygge i København + konkurrence

Sådan holder jeg kroppen igang + 60% rabat

15302277_1129178983865315_372181576_o

Min dag startede kl05.30 og kl06 tog jeg første svømmetag for dagen! Ca. 50min senere var det blevet til 1000m og tid til at komme i skole! Til tider er min skolegang ret stillesiddende og andre gange mere aktiv, uanset hvad så er jeg igang fra tidlig morgen til sen aften og min sidste træning for dagen i dag bliver i aften omkring kl20! For at jeg har energi og overskud til disse dage, ja så kræver det altså en god kost og et par kosttilskudsprodukter for, at jeg er sikker på min krop får præcis, hvad den skal bruge!
Nogle af jer er måske ikke enige med mig mine tilskud, hvilket også er helt iorden, for det er lidt af en jungle fyldt med mange forskellige meninger og holdinger, men én ting er helt sikkert; det her er hvad der fungere aller bedst for mig, og derfor er det en del af mit daglige indtag,

Med morgenmad
2 x CLA (her), 2 x BCAA (her) og 1 grøn te ekstrakt (her)

Før træning
2 x BCAA (her) og 2 x Thermopure (her)

Efter træning
1 scoop proteinpulver (her)
^min absolut ynglingssmag er chocolate/mint – smager som After Eight chokolade, SÅ lækkert!!

Med Aftensmad
2 x CLA (her)

Deres pillebox gør det nemt for mig at have alle min kosttilskud med på farten.
Derudover er udstrækning af kroppen også vigtigt, især nu hvor jeg har så meget konditionstræning. Jeg har især haft rigtig god effekt af at bruge en Foam roller, som har hjulpet mig med at løsne spændte muskler og fjerne en masse muskelsmerte.

Lige nu har MyProtein op til -60% rabat på deres på overstående produkter, og bruger du koden CAROLINE får du yderligere -15% rabat på hele din ordrer!

Men husk nu at kosttilskud, piller såvel som pulver, aldrig nogensinde kan eller må erstatte et ordenligt måltid; så spis nu varieret og sundt, du behøver ikke at være fanatiker, men kroppen har brug for de rigtige vitaminer, mineraler, proteiner og kulhydrater, som den absolut kun kan få igennem en ordenligt kost og ikke bare en masse piller!

Mine produkter er sponsoreret af Myprotein og links indeholder affiliate.

Ha’ en dejlig tirsdag og god træning,
Smil fra C.

 

 

 

Instagram: caroline_schack

2 kommentarer

  • hvor meget vil du mene man skal træne før man tager kosttilskud og proteinpulver? Jeg styrketræner 3-4 gange om ugen, og er begyndt at overveje at spise noget proteinpulver efter træning, men ved ikke om det er en god idé?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineschack

    Hej,
    Ja det er lidt svært at bedømme, da jeg ikke ved hvor ‘hårdt’ du træner og hvordan din kost er i forhold til din træning.. Almindeligt protein findes i mange forskellige typer mad – hovedsagligt i kød, såsom fisk, bøf eller kylling. Mejeriprodukter såsom æg, ost, soya og visse grøntsager indeholder også gode mængder protein. Men altså, hvis du virkelig giver den max gas, så synes jeg bestemt du skal overveje at drikke et scoop proteinpulver efter træning! Jeg vil foreslå at du køber noget Whey protein pulver, som også indeholder aminosyrer, da det vil øge din muskelopbygning. Jeg anbefaler Fitnessguru proteinpulver, da det er et kanont produkt som netop indeholder amino og samtidig har en rigtig lækker smag. (chocolate/mint eller white chocolate/vanilla er mine ynglings!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julehygge i København + konkurrence