Mad-plan uge 1

Her bor jeg!

Velkommen hjem til mig!
Ja jeg flyttede jo ind i denne lækre lejlighed i Odense i september, og jeg er blevet rigtig glad for at bo her! Min lejlighed er spritny, med store vinduer og højt til loftet.
Og jeg tænkte jeg lige ville invitere jer en lille tur med indenfor. Jeg synes nemlig personligt selv, at hvordan man bor og ‘styler’ sit hjem (ikke at jeg kan finde ud af det) fortæller meget om en person.

Min lejlighed er 2 plans og på stueetagen er mit badeværelse, køkken, spisebord og en sofa!
Jeg er virkelig glad for at det hele er i et sort rum, da jeg bruger rigtig meget tid på at lave mad og hygge mig med det, samtidig med jeg har gang i lektier, musik, vasketøj osv. (multitasking or something)

untitled

Min sofa er ret smart; den kan flippes i begge sider, så den kan laves om til en seng! Jeg elsker at sidde og læse lektier her. Det store verdenskort som hænger over sofaen er også en favorit; her er alle steder jeg har rejst markeret med en nål og der lige nu sat 66 nåle i! og forhåbentligt bliver der sat flere nåle i i løbet af 2017.

Ovenpå har jeg mit lille kontor med udsigt over stueetagen. Jeg har også min store dejlige seng, som jeg er virkelig glad for! Det er en elevationsseng og jeg er MEGA fan!
I mit tidligere hus i Nordjylland havde jeg en almindelig dobbeltseng og ingen tv soveværelset, men kun i stuen.  Men nu har jeg kun tv i soveværelset og min nye dejlige seng, og jeg siger det bare som det er; jeg spiser næsten altid aftensmad her!!
Når jeg kommer hjem fra en træning så laver jeg lyn hurtigt mad og mens det lige koger/steger færdigt, så springer jeg lige hurtigt under bruseren og så passer det med at maden er færdig og jeg kan kravle op under min dyne, kører sengen op og sidde der og spise aftensmad til et afsnit Netflix!
a

Min lejlighed er ikke vanvittig stor, men det gør mig ikke så meget. Det jeg sætter aller mest pris på er, at det er nyt, lyst og lækkert! Og ja dyrerne på væggen er nogle som jeg har skudt.
Jeg har haft jagttegn siden jeg blev 15år, og jeg er meget glad for det. Det er ikke fordi jeg er på jagt hver weekend, men jeg nyder at være i naturen og jeg sætter en stor ære i at kan nedlægge et dyr på forsvarligt vis og spise det med god samvittighed. Og ja, jeg mener god samvittighed. Jeg ser ikke jægere som koldblodig dræber – nogle nedlægger mange dyr, jeg nedlægger kun dem jeg selv har tænkt mig at spise. Og jeg sætter en ære i det fordi, at det dyr jeg skyder har haft et fantastisk liv ude i det fri med mulighed for både at løbe/flyve, spise, drikke og bevæge sig på alt den plads dyret overhovedet må have lyst til – og så dør det i sit eget naturlige element, uden at mærke det. (imodsætningen til så meget andet kød der ligger i kølerdisken hus den lokale købmand)
De to afrikanse dyr, Kudu (den store) og Impalaen, er skudt på en rejse i Syd Afrika. Det var en fantastisk tur jeg havde med hele min familie og et par dage på jagt med min far. Et fantastisk minde jeg virkelig værdsætter at have, især nu hvor han er syg.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man i Afrika kan drive jagt på mange måder, desværre også mange ærgerlige måder. Det skal dog understreges, at jeg ikke støtter disse uhumske måder at drive jagt på, og at jeg forinden lavede en god research på denne jagtudbyder, som tilmed var danskejet. Det kostede også noget mere, men pengene gik til at drive en mindre afrikansk landsby, hvor jeg tilmed også donerede kødet fra mine dyr til, da jeg jo ikke kunne få det med hjem til Danmark. (desværre, for det smagte vanvittigt godt!)

Nå man sådan bor jeg altså. Ikke noget vildt og voldsomt, men jeg er super glad for det!
Især fordi jeg lige har fået ny nabo… i min bygning overfor er der lige åbnet en Netto! (heldig kartoffel, I know….)
Er der nogle af jer som læser med, som også bor i Odense?

Smil fra C.

6 kommentarer

 • Kenneth

  Bor også i Odense, men ikke helt så pænt og “Bo Bedre”-agtigt som dig. Fede jagttrofæer iøvrigt 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Haha taaaak, jeg er også rigtig glad og stolte af dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Fed sofa! Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Den er fra et mærke der hedde Innovation 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Hold op en flot lejlighed! Den kan jeg godt forstå, du er glad for. Den er blevet indrettet rigtig godt.

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor har du købt verdenskortet? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad-plan uge 1