En dum kommentar

spinat-vafler med laks

En nem og lækker opskrift, perfekt til både frokost og aftensmad!

16128313_1176173699165843_1236154912_n

Opskrift:
Til 5 vafler.
3 æg
120g hytteost
50g frisk spinat
2 spsk mel (eller fiberHUSK)
1 tsk bagepulver

Tænd vaffeljernet og blendt alt overstående sammen i en blender! Kom lidt olie på inden stegning, jeg brugte kokosolie, og giv dem cirka 3-5min.
Toppings: Jeg brugte lidt frisk salat, et par radiser, en tomat, et par friske aspargeser og en klat hytteost med karse på toppen! Simpelt, sundt og lækkert! Du kan jo også tilføje et æg og en avokado. Eller prøve med fx kylling, sprød serrano-skinke, hytteost og lidt pesto.
TIP: prøv evt. dejen af som en pandekage, hvis ikke du har et vaffeljern. Jeg har dog ikke selv eksperimenteret med dette!

Jeg har gemt mine i køleskabet pakket ind i lidt bagepapir og brugt dem både i madpakken og til aftensmad. De kan sagtens holde sig i et par dage, og du kan jo altid varme dem hurtigt op ved at give dem 1 minut i mikrobølge-ovnen.

Find mere inspiratioin til maden i mine mad-planer her: uge 1 uge 2uge 3
Ha’ en skøn dag,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dum kommentar