Mad-plan uge 8

At starte forfra hver mandag

Kender du det? De der tanker søndag aften; jeg prøver igen imorgen. Imorgen er det mandag. Jeg gør det meget bedre i næste uge.

Jeg tænker dem selv. Det skal ikke være nogen hemmelighed at de tanker også rammer mig om søndagen. jeg ligger enormt mange planer for min uge, alle mulige ting jeg tror på jeg sagtens kan nå, især træning. Men også tanker som at jeg i denne uge sagtens kan være super sund! jeg kan sagtens undvære kage og behøver ikke en pap-tønde med pop-corn for at se en lille film i biffen.
Men som ugen skrider frem glemmer jeg måske lidt alt det jeg lovede mig selv søndag aften..
Jeg kommer måske til at prioritere lidt mere hygge med kæresten og venner end træning. Og kommer måske også til at spise lidt mere kage end planlagt. Og sige ja til mormors sovs og kartofler og nej til salaten. Jeg kommer endda også til at omprioritere min træning og løbe 5km istedet for 10km, for så kan jeg også liiiige nå……
Og så kommer søndag, og den dårlige samvittighed rammer mig igen. Jeg har ikke været helt så sund som planlagt, jeg har heller ikke fået trænet helt så meget som planlagt. Jeg har i det hele taget ikke klaret mig igennem den uge som planlagt. Så jeg starter forfra. Lover mig selv at imorgen er det mandag, og så gør jeg det lidt bedre, træner lidt mere og spiser lidt sundere. Selvom jeg godt ved, at chancerne for jeg ender i samme dårlige rutine er 90%..

Men det er faktisk helt okay. Jeg trives i alt det jeg gør, og jeg trives faktisk også med den dårlige samvittighed der rammer mig søndag. ikke at jeg nyder dén, men jeg nyder alt der er skyld i den. jeg nyder de minder der er kommet i løbet af ugen, de valg jeg har taget har i øjeblikket gjort mig glad, og så vil jeg ikke sidde søndag aften og fortryde at jeg spiste 2 stykker kage, for det var virkelig en god kage!
Og det med at starte forfra lyder måske lidt dumt, men det er sådan jeg tænker. Det er min måde at resette tankerne, og slutte fred med den dårlige samvittighed. Det er min måde at sige til mig selv på, at imorgen er en ny dag, en ny start på en ny uge, og jeg kan sagtens stramme lidt mere op, gøre det lidt bedre, og nå lidt mere. Jeg ser det ikke som et nederlag, når jeg vælger at starte forfra, men tværtimod som en motivation for at blive bedre.

Vi alle har vores dårlige perioder. Jeg har fx lige haft en. I 14 dage har jeg ikke fået trænet særlig meget og spist utroligt usundt. Jeg har været sindsygt forkølet og ramt af både halsbetændelse og mellemøresbetændelse. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg sagtens kunne få trænet lidt selvom jeg var syg, jeg havde også lovet mig selv at jeg ikke behøvede at snacke den så meget – men det holdte overhovedet ikke. Jeg skulle både have slik og chips, og byttede træningen ud med Netlix-marathon. Og ja, man må jo sige det virkede, for nu er jeg da ved at være oven på igen (;
Ej men man skal altså ikke være så hård ved sig selv, slet ikke når man er syg! Og nu er der jo mandag igen, og jeg er helt klar på at give den en ekstra skalle i denne uge! Så må vi se om det holder! (;

Starter du også forfra en gang imellem? 

hummelss17a_208
Tøj sponsoreret af Hummel.
Tights HER // Løbejakke HER // Sko HER

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad-plan uge 8