At starte forfra hver mandag

Dagens træning + PR i dødløft

Dagens træning blev gennemført med højt humør og masser af rock i højtalerne. Jeg har både fået kage og kakao til frokost, så mit energiniveau var på max, selvom jeg tog afsted til skole kl06.30 imorges, og kørte direkte fra skole og til træningscenteret, hvor klokken nåede at blive 17.10 inden jeg væltede ind af døren..

Men dagens træning stod på:

Superset 1)
Dødløft :
1 set: 40 kg / 10 rep
2 set: 60 kg / 8 rep
3 set: 80 kg / 6 rep
4 set: 90 kg / 3 rep
5 set: 100 kg / 2 rep
6 set: 105 kg / 1 rep – ny personlig rekord!!
Mellem hvert set blev der kørt 3 chin-ups uden elastik.

Superset 2)
Split-squat : 4 sets / 8 rep m. 2 x 8kg dumbbell
Military press :  4 sets / 10 rep m. 8kg dumbbell
Pull-down :  4 sets / 10 rep m. 40kg
Crunches :  4 sets / 12 rep

Superset 3)
KB Swing : 3 set / 12 rep m. 24kg
1 arm KB swing : 3 set / 12 rep m. 12 kg
Planke : 30 sek.

Efter styrketræningen klædte jeg hurtigt om og sadlede op på VirtuPro simulator cykel og tog en tur langs den danske kystlinje. Min tidligere tid lå før på 46min, men i dag blev den barberet ned til 44min! Der var fuld tryk på og det var bestemt ikke rart, men det er bare alt ubehageligheden værd når man slår sig selv på målstregen!

Om træningen gik så vanvittig godt grundet at jeg havde spist kage eller fordi Five Finger Death Punch blæste ud af højtalerne ved jeg ikke (seriøs god rock til enhver træning!).. måske nok mest en blanding! men det var fedt, og jeg er super glad! Så nu vil jeg slutte dagen af med at spise noget is, og så vil jeg i seng (;

hummelss17

Smil fra C.

 

   

2 kommentarer

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At starte forfra hver mandag