Dagens træning: interval løb + styrke

Dagens træning: svømning + styrke

Min træning består i dag af svømning og styrketræning!
Mit fokus i øjeblikket ligger især på svømning, som jeg virkelig arbejder på at blive bedre til. Det falder mig på ingen måde naturligt at plaske rundt i vand og jeg kan ikke få min krop til at gøre alt det den skal på samme tid.. Det resultere i at jeg virkelig giver mig selv meget modstand når jeg svømmer og besværliggøre selv små bevægelser.
Men jeg er ved godt mod, for man skal jo starte et sted, og jeg tror på, at hvis jeg øver mig nok, og træner nok, så skal det nok komme til mig! Jeg ved godt jeg aldrig blive elitesvømmer, men det er heldigvis heller ikke målet! Målet er at kunne svømme 2km ubesværet, så jeg kommer godt fra start til min Ironman 70.3 til sommer!

Dagens træning i bassinet gik således:

Svømning:

200m opvarmning:
– 50m crawl
– 50m valgfri

800m m. udstyr:
– 100m crawl m. pool boy
– 50m uden udstyr
– 100m crawl m. pool boy
– 50m uden udstyr
(forsættes til 800m)

300m tempo:
– 100m i moderat tempo
– 1 minut pause
– 100m i hurtigt tempo
– 1 minut pause
– 100m i hurtigste tempo

300m m. teknik:
– 100m. med plade kun fokus på at bruge ben.
– 50m. svømning kun på venstre side, med højre arm strakt lige frem
– 50m. svømning kun på højre side, med venstre arm strakt lige frem
– 50m. svømning kun på venstre side, med højre arm strakt lige frem
– 50m. svømning kun på højre side, med venstre arm strakt lige frem

400m. afsvømning:
– 350m. crawl med fokus på teknik
– 50m valgfri

Styrketræning:

Superset 1)
Dødløft : 5 sets / 5 rep
Military Press : 5 sets / 5-7 rep

Superset 2)
Split-squat : 4 sets / 8-12 rep
Pull-down :  4 sets / 8-12 rep
Roleouts :  4 sets / 8-12 rep

Superset 3)
KB Swing : 10 sets / 15 rep
Push-ups : 10 sets / 5 rep

img_7011

Dagens træning foregår i dette nye fede sæt jeg har fået fra Hummel!
Tights HER.
Sports-bh HER.

Rigtig god dag og god træning!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: interval løb + styrke