Status på svømning

Jeg er stukket af!

Ja uden det skal lyde sådan helt kriminelt..
Men jeg har altså snuppet et par fridage fra ambulancen og taget min storesøster og mor under armen og fløjet os alle 3 til BUDAPEST!

En meget impulsiv tur vi alle 3 har brug for! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det slider vanvittigt hårdt på en familie, når et familiemedlem pludselig bliver syg.
Det er over 2.5år siden min far blev hjerneskadet og det har ændret alt i vores lille familie. Det har været, og er stadig sindsygt hårdt at få rykket gulvtæppet væk under sig på den måde og ikke vide hvad ben man skal stå på for at finde balancen.
Jeg har kæmpet mange inderlige kampe med mig selv, for at forstå denne situation jeg er sat i – en situation jeg er tvunget til bare at acceptere. Jeg kæmper stadig fordi min underbevidsthed endnu ikke helt har accepteret at livet har ændret sig voldsomt meget. Små ting som ikke længere “bare lige er til” at klare, gøre eller løse. Utrygge situationer som stadig giver mig mavepine og mange frustrerende tanker. Og den evige kamp mod det danske “velfærdsystem” som til syndelande ingen ende vil tage, og som hver dag fylder ufatteligt meget hos os alle 4.  Det hele er en kamp, en hård kamp. Og det gør ondt!

Derfor har vi lavet en lille aftale i familien om, at vi 1 gang om året rejser væk og tager et pusterum fra det hele. Desværre er min far ikke i en tilstand, hvor han kan rejse med, så derfor er det indtil videre bare min mor, søster og jeg som stikker af i et par dage, men jeg glæder mig til min far også kan tage med! Vi tager små dagsture i Danmark gennem hele året, hvor vi alle 4 får et puste rum, så min far også får “luft” fra alle de daglige kampe. Men altså, 1 gang om året rejser vi lidt længere væk, for at give slip på det hele og give plads til os selv. Sidste år tog vi til Dublin og i år er vi altså taget til Budapest!
Det er ikke nogen vild charterrejse, men en get-away som udelukkende står på tøsehygge, shopping og god mad.

Men altså, lige nu sidder jeg faktisk i Budapest og vil de næste par dage have fuld fokus på at smile, grine og hygge med min mor og søster, og derfor vil jeg ikke være super aktiv her på bloggen. Du er meget velkommen til at følge med på snapchat eller insta-story: caroline_schack hvor du med sikkerhed kan få en bid af Budapest!

untitled
Foto-spam fra dagen igår, hvor der blev gået over 30.000 skridt omgivet af høj solskin, smukke bygninger og masser af varm kakao og kage!

Smil fra C i Ungarn!

1 kommentar

  • Rikke

    Dejlig by <3
    Husk at få jer en tur i et af de mange varme bade og lidt Spa forkælelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på svømning