Mad-plan uge 7

Min morgenmad – et grønt energiboost

Jeg står oftet utrolig tidligt op, og jeg er altså virkelig ikke sulten der omkring 04.30-05.00, men min krop har alligevel brug for noget energi, når jeg presser mig selv til at træne så tidligt. Derfor får jeg denne grønne energi-booster af en vitaminshake hver morgen som morgenmad! Jeg er virkelig vild med den og synes den smager dejlig frisk! (den smager på ingen måde af spinat!!)

img_6943

Smoothien består i alt sin enkelthed af:
3 klumper frosent spinat
1 lille håndfuld ananas
1 banan
1 appelsin
1 scoop vanilje proteinpulver (jeg bruger det fra MyProtein.dk)
Vand til ønsket konsistens. (Prøv evt også med kokosmælk)
TIP: Jeg køber en frisk ananas og skærer den i mindre tern og kommer en lille håndfuld i hver frysepose og fryser det ned. I en ananas er der til 7-8 portioner.

img_6945

Jeg er faktisk blevet så glad for denne smoothie, at jeg næsten får den dagligt – og spiser jeg almindelig morgenmad, fx i weekenderne, får jeg den ofte som en formiddags-smoothie, hvor andre nok ville nyde en god kop kaffe!

Smil fra C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad-plan uge 7