Mad-plan uge 7

Min morgenmad – et grønt energiboost

Jeg står oftet utrolig tidligt op, og jeg er altså virkelig ikke sulten der omkring 04.30-05.00, men min krop har alligevel brug for noget energi, når jeg presser mig selv til at træne så tidligt. Derfor får jeg denne grønne energi-booster af en vitaminshake hver morgen som morgenmad! Jeg er virkelig vild med den og synes den smager dejlig frisk! (den smager på ingen måde af spinat!!)

img_6943

Smoothien består i alt sin enkelthed af:
3 klumper frosent spinat
1 lille håndfuld ananas
1 banan
1 appelsin
1 scoop vanilje proteinpulver (jeg bruger det fra MyProtein.dk)
Vand til ønsket konsistens. (Prøv evt også med kokosmælk)
TIP: Jeg køber en frisk ananas og skærer den i mindre tern og kommer en lille håndfuld i hver frysepose og fryser det ned. I en ananas er der til 7-8 portioner.

img_6945

Jeg er faktisk blevet så glad for denne smoothie, at jeg næsten får den dagligt – og spiser jeg almindelig morgenmad, fx i weekenderne, får jeg den ofte som en formiddags-smoothie, hvor andre nok ville nyde en god kop kaffe!

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad-plan uge 7