Torsdags træning!

Status på svømning

Det er ved at være 2 uger siden jeg fortalte jer alle om ham den ældre mand der i et meget højt tonelegende fik fortalt mig (og hele svømmehallen) at jeg “fandme svømmer elendigt” .. Og som jeg også beskrev i det indlæg, så blev jeg virkelig ked af det og frustreret over den nedværdigende kommentar. (Du kan læse hele indlægget HER)
Ja nu er jeg jo ikke den stærkeste svømmer, men der er alligevel sket en kæmpe fremgang!
Jeg startede til svømning i september og nej, jeg kunne ikke svømme! Jeg har altid kunne “overleve” i vand, men min fremdrift kunne hverken kategoriseres som brystsvømning, crawl eller anden kendt svømmestil, lige med undtagelse af hundesvømning – for det var jo nok egentlig det det var. Så da jeg startede til svømning i september var det altså helt fra 0!

I slutningen af september blev der lavet en 50meter test, som jeg dengang svømmede i bedst mulige crawl-stil og kom ind på tiden 02.01minut.
Siden da har jeg gået til svømning 1 gang om ugen på et svømmehold og her efter jul er jeg begyndt at gå til svømning 2 gange om ugen på et svømmehold.
Det har ærligt virkelig været hårdt, synes jeg! At svømme falder mig sku ikke særlig naturligt, og der er virkelig meget teknik i crawl! Jeg bruger rigtig meget energi på at skabe fremdrift og er elendig til at få luft ind uden at tage en ordenligt slurk af poolen også. og ja, så er det jo aldrig sjovt at være den dårligste på holdet.
Selvom motivationen for min Ironman 70.3 til sommer er kæmpe stor, så har svømningen altså aldrig været en favorit. Men det hårde arbejde har altså givet pote! Her i slutningen af januar har jeg nemlig været til en ny test!

Denne test var på 100meter og i aller bedst lærte crawl-stil kom jeg ind på tiden 01.56minut!! altså intet mindre end 5sekunder hurtigere og hele 50meter længere end sammenlignet med for bare 4 måneder siden! Jeg er så ovenud stolt og inderligt glad!
Jeg havde forinden testen løbet 10km og haft 1.5times svømmetræning, så jeg var virkelig træt, men lige pludselig var der mere end rigeligt energi til at springe op af bassinet og give verdens sejeste svømmetræner en kæmpe high5!

Det er altså for fedt når man virkelig kæmper med noget man har meget svært ved og så gøre så store fremskridt! For mig er dette en kæmpe personlig sejer og en kæmpe motivationsfaktor for at forsætte kampen i bassinet!

Kæmper du også mod et mål, sådan virkelig kæmper?
Er du også langt ude fra din comfort-zone for at nå målet?
Så forsæt. Bliv ved. Bare klø på. Også når en gammel mand siger du er elendig!
De personlige sejre er de bedste! Og de vigtigste!
Nothing worth having comes easy.

Kæmpe smil og en rynket tommel op fra C.

Processed with VSCO with a5 preset

1 kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags træning!