Dagens træning + PR i dødløft

Den perfekte krop

Der er så meget fokus på kropsidealet på de sociale medier i øjeblikket – både positiv og negativ. Nogle poster billeder med taggene ”the perfect body” ”body goals” og andre poster billeder af ”beauti comes in all shapes and sizes” ”fuck the body ideal”.
Der florerer tusindevis af billeder på de sociale medier af smukke kvindekroppe; nogle tykke, andre tynde, nogle top trænet og super fit og andre mere almindelige. I min verden er de alle perfekte. Men for nogle, er det kun den tynde og trænet krop som er perfekt. Og med det billede jeg har lagt op her til indlægget, så falder jeg måske også i denne gruppe, for nogle? Men jeg er ikke fortaler for, at den perfekte krop ser sådan ud. Jeg er til gengæld mega fortaler for, at den perfekte krop er den DU føler dig tilpas i!
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg, for det meste, føler mig godt tilpas i min krop, men det er ikke på grund af et centimetermål omkring livet eller et tal på vægten, men fordi jeg bare er glad for min krop. Og det skal alle sku være! Glade for sig selv og glade for sin krop!
I min verden findes der kun én perfekt krop, og det er den DU føler dig tilpas i og er glad for. Om du har tonet mavemuskler eller ej, om du vejer 50kg eller 80kg, om du er 160cm eller 190cm høj, så er du fuldstændig perfekt præcis som du er, og du skal elske dig selv for hver en centimeter. Du er smuk. Det er vi alle.
Og jaja, det kan jeg sikkert sagtens sige med ”den krop som jeg har” – men ved du hvad? Alle har deller når de sidder ned! Og jeg har sku også appelsinhud på røven.
Men det gider jeg ikke kigge på, eller tænke på. Det er kun noget jeg fokusere på, når jeg træner. For jeg træner både for at blive stærkere, men også for at få det appelsinhud væk, altså for at forbedre de punkter på min krop som jeg ikke er helt tilfredse med. Jeg hader ikke noget på min krop, fordi det får man nemlig intet ud af! Min krop og jeg er et team, og ja der er nogle forbedrepunkter, men absolut ingen grund til had!

Jeg kunne godt fortælle dig hvor høj jeg er, hvad jeg vejer og hvad min fedtprocent er. Men det er ikke vigtigt. Det er faktisk fuldstændig lige meget.
Men hvad der er fuldstændig vigtigt er, at du elsker din krop og elsker dig selv! At du føler dig tilpas i din krop og den måde du lever på. At du er i balance med dig selv, din hverdag og dine drømme.
Og ja, det kan være rigtig svært at elske sig selv. Jeg forstår godt, at det ikke er sådan noget man bare lige gør. Men husk nu, at det handler ikke om at man skal have en bestemt størrelse eller vægt for at elske sig selv – det handler om at man mentalt overbeviser sig selv om, at man er helt perfekt præcis som man er, og at man omfavner alt det man er. Det kan godt være man gerne vil tabe sig 5 kg, men at veje 5 kg for meget gør ikke en uperfekt eller giver en grund til at hade sig selv. Elsk dig selv præcis som du ser ud. Er dit mål at tabe dig 5 kg, jamen så husk at elsk dig selv hele vejen frem mod det mål. Og elsk dig selv når du når målet.
Elske dig selv hele vejen rundt og hele vejen ind.
DU ER SKØN.

Processed with VSCO with a5 preset

Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning + PR i dødløft