Sunde snacks

Drik din morgenmad

I hverdagene er jeg nogle gange oppe allerede kl 04.45, og på det tidspunkt af døgnet er jeg bare slet ikke sulten! Dog er morgenmad virkelig et vigtigt måltid, som jeg ikke har lyst til at gå glip af.
Der findes selvfølgelig mange sunde alternativer i diverse kiosker/tankstationer, og sikkert og på kantinen på jobbet, som man kan ty til når sulten melder sig op af formiddagen. Men det er nogle dyre alternativer og en morgenmad kan hurtigt koste 30-40kr.

Jeg er derfor stor fan af at lave mig en smoothie om morgenen og tage den med i bilen – har 140km til skole. Det virker rigtig godt for mig at gå og sippe lidt til den, så jeg ikke behøver at tvinge et større måltid ned på et tidspunkt hvor jeg slet ikke er sulten. Tilmed synes jeg smoothies er super lækre og giver en skøn start på dagen!

Her er mine 4 favoritter:
(jeps jeg har selv været kreativ med navnene!)

Grøn energi-booster
3 klumper frosent spinat (kan ikke smages i smoothien men tilføjer gode vitaminer!)
1 banan
1 appelsin
1 lille håndfuld (frosent) ananas
1 scoop MyProtein vanilje proteinpulver (få -15% rabat med koden CAROLINE)
Vand eller mælk til ønsket konsistens.
TIP: køb en hel ananas og skær den i tern. Fordel den i poser i små portioner og frys den ned.

Mættende morgenmad på farten
1 banan
1 håndfuld hindbær (bruges friske kan du tilsætte et par isterninger så smoothien bliver kold)
1 scoop havregryn
1 scoop MyProtein vanilje proteinpulver (få -15% rabat med koden CAROLINE)

Lilla lækkerheds bombe
2 håndfulde frosen blåbær
2 spsk skyr (evt med vanilje smag)
150ml  appelsin juice (gerne frisk og ikke fra koncentrat)
1 scoop  MyProtein vanilje proteinpulver (få -15% rabat med koden CAROLINE)

Ynglings efter træning
1 avokado
1 banan
1 scoop MyProtein vanilje proteinpulver (få -15% rabat med koden CAROLINE)
Vand eller mælk til ønsket konsistens.

img_6943
Grøn energi-booster, elskerelskerelsker!

Jeg bruger denne smarte smoothie-maker, hvor man bare putter alle ingredienserne i, skruer kiven på, blender og skifter kniven ud med et drikkelåg. Jeg har haft den i 2 år og er viiiildt glad for den! Min er fra OBH, og den er lige nu på tilbud til 199kr i Bilka og Power!
Jeg er især glad for den fordi der ikke er nogen større opvask efterfølgende og så er det bare nemt at skrue låget på og smutte afsted.
Jeg har også sådan en stor voldsom blender med glaskande og det hele, men næsten hver gang bruger den er det en større videnskab at få den til at blende det hele og ikke bare lige det som ligger i bunden nede ved kniven – og så er der bare en pokkers stor opvask bagefter, og det har jeg bare aaaldrig tid til om morgenen! Men med min lille ”twister” ryster jeg bare lige glasset lidt og så er det problem løst.

5708642066204_obhnordica_smoothietwisterblack_f
(service info, ikke sponsoreret) 

Kan i have den skønneste weekend, vejret er jo helt fantastisk!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde snacks