Sunde snacks

Nogle gange ville jeg bare ønske, at det var helt okay at spise fredags-slik en onsdag eftermiddag, fordi jeg er virkelig sliksulten idag!
Og man kan lave rigtig mange alternativer til sund slik selv, I know.. men jeg orker ikke idag!
Jeg kørte hjemmefra kl05 imorges, hoppede i bassinet i Esbjerg kl06.30 og sad klar til biologi kl08.15!
Jeg har haft biologi heeele dagen og lige nu sidder jeg og bakser med en biologi-aflevering – så ja, mit hoved er en lille smule træt! Jeg indrømmer gerne at jeg er typen, som hurtigt flyver i slikposen for at ‘overleve’ sådan en eftermiddag, men nu har jeg heldigvis fundet nogle virkelig lækre alternativer, der samtidig mætter!

img_8392

Mit survival-kit for denne eftermiddag er protein chokolade kugler (næsten som maltesers) og protein clusters, også selvfølgelig en kold Nocco med den nye lækre smag er citron/lime! Så er der både lækkerier munden, koffein til hovedet og protein istedet for sukker til kroppen!

Jeg er virkelig blevet glad for disse snacks, men har helt sikkert også fundet en klar favorit i Protein Waffers som sammen med et par skefulde sukkerfri-is udgør den absolut perfekte aftensnack efter en sen træning!
img_8393

Alle produkterne er sponsoreret, og kan bestilles hjem via www.MyProtein.dk, hvor du får 15% på hele din ordrer ved brug af koden CAROLINE.

Ha’ en dejlig onsdag, nu vil jeg få lavet den aflevering så jeg kan komme en tur på løbebanen og nyde eftermiddagssolen!

Smil fra C.

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *