Status på løb

Fancy frokost/forret på 5 minutter

En hurtigt, let og meget lækker frokost kan gøres nemt!
Og denne opskrift er også perfekt til en fin forret, hvis du får gæster her i påsken.

img_9195

Opskrift:
1 håndfuld rejer
1 tsk creme fraich 9%
1 tsk let mayo
1 spsk citronsaft
1/4 dusk frisk dild
1/2 avokado
Romania salat
Salt og peber
Forårsløg
1 skive rugbrød, hvis det er til frokost.
Skyl rejerne grundigt og kom dem i en skål. Tilsæt creme fraiche, mayo, citronsaft, dild og rør det sammen. Smag til med salt og peber.
Ønsker du retten som frokost, så rist rugbrødet og lad det køle af. Lav en lækker rejemad med lidt salat nederst og rejerne ovenpå. Server en avokado og evt lidt radiser på siden og top det hele med et par skiver forårsløg.
Ønsker du retten som en fin forret, bruges Romania-salaten som små skåle, hvor du kommer et par skefulde rejesalat i hver. Pynt med forørsløg og server det med lidt avokado og et par skiver citron på siden. Jeg havde også et par skiver laks på mit fad, men det kan sagtens undlades. Du kan også riste et par skiver rugbrød og servere dertil, hvis du ønsker den skal mætte lidt mere.

img_9118

Ha’ en skøn påske!
Smil fra C.

   

1 kommentar

  • Charlotte

    Hej Caroline jeg var forbi is huset Idag, da jeg ville fortælle hvor sej jeg synes du er. Men du var der ikke. Sø nu fortæller jeg det lige her.
    Du er Mega sej. Hilsen Charlotte 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Status på løb