Fancy frokost/forret på 5 minutter

Højtiderne er de værste

Siden min far blev syg i august 2014 har højtiderne altid været svært for mig. Rigtig svært endda. Jeg har altid opfattet højtiderne som en periode, hvor der er forventninger om glæde når familien samles, fordi man jo selvfølgelig er glade for at se hinanden. Og forventninger om at skabe nye dejlige minder, nu hvor man endelig er sammen.
Disse forventninger har givet mig enormt meget mavepine, fordi jeg allerede har vist på forhånd, at jeg ikke har kunne leve op til dem. Mine egne forventninger har altid bygget sig op omkring det der engang var. Jeg har altid gået og forestillet mig, håbet og ønsket at det ville blive som det engang var. Jeg har altid taget hjem med troen om, at denne gang er det som det var inden min far blev syg. Og hver gang er jeg blevet lige skuffet. Ikke over min far, eller min familie. Men over mig selv. Skuffet fordi jeg ikke kan være bekendt at fokusere på alt det vi ikke har, i stedet for at fokusere på alt det vi faktisk har. Denne indre kamp gjorde simpelthen så vanvittigt ondt, hver eneste gang.

Min familie, mine trygge rammer og mit barndomshjem er langt fra, hvad det var før min far blev syg, men det betyder ikke, at det hele ikke stadig kan være godt.
Jeg lovede mig selv, at denne påske skulle blive anderledes. Jeg lovede mig selv, at jeg skulle mødes med min familie i denne højtid uden nogen forventninger til at møde noget af det gamle, men derimod at skabe en masse nyt. Og det gik over alt forventning.
Jeg har haft den skønneste påske hjemme hos mine forældre, nydt lange gåture med min mor, kæreste og hund, spist fantastisk mad lavet med hjælp fra min far og drukket alt for meget vin.
Min far sov rigtig meget af den tid jeg var hjemme, og det var okay, fordi denne gang gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at få det bedste ud af de timer han var vågen. Det var ikke perfekt, men tæt på.

Min påske har ikke budt på meget træning, og heller ikke nogle særlig sunde måltider. Til gengæld har den budt en hel uge med både min kærestes familie og min egen familie, og jeg har simpelthen nydt det SÅ meget. Og i guder, hvor har jeg spist meget!
Jeg kunne sagtens have prioriteret min træning og fået super sund mad morgen, middag og aften. Jeg kunne have brugt mine fridage på at tanke fuldstændig op på trænings-kontoen. Men det gjorde jeg ikke. Jeg prioriterede hygge, kærlighed og familie over alt andet. Og jeg har aldrig følt mig så glad, sund og tilfreds som jeg gør lige nu, her i min sofa med resterne af mit påskeæg ved siden af. Jeg er tanket helt op på energi- og overskuds-kontoen, og det føltes helt fantastisk endelig at have sluttet en lille smule fred i min indre krig om at ville have det “gamle” igen.

Ugens første træning blev en 7km løbetur i skoven med solskin, fuglesang og et stort smil på læben.
Hvis du holder fokus på alt det positive, så ser du alt det positive.
Hvis du holder fokus på alt det negative, så ser du alt det negative.

Jeg håber du har haft en fantastisk påske,
Smil fra C.

img_9385

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fancy frokost/forret på 5 minutter