Prinsesse-kassen

Junkfood signalværdi

ja, bloggen her har jo til formål at inspirer og motivere andre til at leve en sund livsstil – men er det så ensbetydne med, at jeg aldrig må spise usundt? at jeg ikke må spise en burger eller en is? eller om jeg i så fald skal holde det hemmeligt? eller have dårlig samvittighed over for jer som læser med?

Jeg møder tit den forargede tone “eej må du godt spise det?” .. og jeg bliver lige irriteret hver eneste gang! For hvorfor skulle jeg ikke må det? Er de usunde ting forbudt for os som proklamere sundhed på de sociale medier og har en passion for at motivere og inspirer andre? NEJ.
Jeg kan selvfølgelig kun tale på mine egne vegne, men helt ærligt.. Fordi jeg til hverdag lever sundt, skriver om sundhed og deler billeder fra en sund hverdag, så gør det sku ikke mig til sundhedsdronning. Kage, slik, burger og især is og chokolade er noget jeg holder rigtig meget af, og hvorfor skulle det være ulovligt for mig at dele billeder, altså dele den side af mig, med jer også? Jeg kunne sagtens gøre både min blog og instagram til et meget smukt glansbillede fyldt med farverige salater, sunde alternativer til at det usunde, hårde træninger, ja jeg kunne blive ved – men sådan lever jeg ikke, sådan er jeg ikke!
Jeg nyder at spise en is når solen skinner, jeg elsker at tage på cafe og spise en jucy burger med bacon, ost, fritter og rigeligt med dyppelse. Og ja, jeg må godt! Og det må du faktisk også godt. Helt uden at skal have dårlig samvittighed! Om du er skide sund hver eneste dag, eller bare hver anden dag, så må du godt!
At spise usundt flere gange om dagen, flere dage i træk, ja det siger jo sig selv, at det ikke er sundt. Men der er findes altså en gylden mellemvej mellem sundheds-fanatikeren og junkfood-monsteret. Jeg kalder den for Den sunde livsstil. Fordi det er, hvad den sunde livsstil er i min verden; både næringsrige nemme måltider, sunde snacks, masser af træning, men også biografture med alt hvad der hører til, mormors sovsegryde og fredagsslik. En sund livsstil er en balanceret livsstil!

Jeg har oprettet denne blog for at inspirer og motivere andre til at leve denne sunde livsstil, og for at dele ud af mine tips og tricks til, hvordan man gør sundheden nem for sig selv. At bestille en pizza eller blande en pose slik virker tilsyndeladende til at være en nem ting for mange af os. Til gengæld kan det var en større udfordring for mange, at være kreativ omkring et sundt måltid, som samtidig er let og lækkert. Og det er hér jeg gerne vil byde ind og være en inspiration. Men det her er ikke et glansbillede, så nu får i lige et billede af en kæmpe burger som jeg smovsede i sidste uge, og jøsses den var lækker!

Ha’ en skøn fredag, og nyd weekenden.

img_8561

   

3 kommentarer

 • Camilla Bloch

  Oh my, den ser sygt god ud! Hvor spiste du den fantastiske burger henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   En café i Odense, mener den hed Chino.. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det viser bare du er helt almindelig og sikke en befrielse😊. Og mums en lækker burger😋. Hvor i alverden skulle man også takke nej til sådan en.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse-kassen