Status på svømning

Prinsesse-kassen

Mange ser mit lange hår og brune øjne, og med det samme smider mig i “prinsesse-kassen”. Ja det er jo sådan en ting vi danskere generelt er god til, altså det med at putte os selv og andre i forskellige kasser allerede ved førstegangsindtrykket. Men det kommer virkelig bag på rigtig mange, at jeg ikke rigtig hører til i denne kasse, ja faktisk falder jeg totalt uden for. Trods en ellers fin lille samling af både stilletter og finde kjoler, ja så er der virkelig ikke meget prinsesse over mig.
Jeg har kørekort til motorcykel (stor), jeg har haft jagttegn siden jeg var 15 år, jeg elsker at skyde og jeg elsker at være ude! Mit favorit-tøj er fra Fjällräven og ejer et par forskellige våben. Jeg elsker vandreture, kajakture, sove i shelter og lave bål. Jeg er i det hele taget bare virkelig fan af at være ude i naturen, om det er for at fiske, være på jagt eller bare sidde og slappe af med min termokop.
Jeg nyder selvfølgelig at tage på ferie og dase ved en pool, men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg keder mig allerede efter to dage.. Jeg altid vil foretrække en aktiv ferie, hvor jeg kan opleve noget og se en masse! Og gerne et sted hvor der er noget smuk natur.

Denne outdoor-side af mig har jeg vist ikke vist jer så meget, så derfor har jeg oprettet denne nye kategori, hvor jeg vil komme med små updates for min kærlighed til udendørslivet, oplevelser fra jagt, skydning, klatring eller hvad pokker jeg nu lige for kastet mig ud i, hvor lange negle, fine kjoler og høje sko ikke høre sig hjemme 😉

img_3650

Jeg håber i vil læse med!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på svømning