Aftensmad på 15min - steak & græsk salat

Status på svømning

img_8941

I går var en succes i bassinet! Jeg fik svømmet min hidtil længste distance på 3050m!  og tilmed blev der lavet en 100m sprinttest, hvor jeg nåede ind på 01.53min!
Jeg mindes, hvordan jeg kæmpede mig igennem min første sprinttest for et par måneder siden. Der lød den på 50m på 02.01min! Og igår blev det så 8 sekunder hurtigere og tilmed 50 meter længere! Den her følelse af fremgang er bare helt fantastisk, for jeg har viiirkelig kæmpet i det bassin for at lære at svømme! Jeg har stadig en helt masse at lærer endnu, og masser af forbedrepunkter, men der sker lidt hele tiden og jeg er sikker på det nok skal nå at blive rigtig godt!
Og som jeg skrev på instagram igår da jeg kom hjem: med sådan et resultat gør det slet ikke noget, at jeg glemte at fjerne mascaraen inden jeg hoppede i poolen og dermed har set ud som en plaskende panda under hele trænigen. Og det gjorde slet heller ikke noget at jeg tilmed glemte at fjerne den udtværede mascara i badet efterfølgende, så jeg på vej hjem har set ud som en våd cyklende panda.. (Du kan følge mig på instagram: caroline_schack)

Nogle af jer læste indlægget om ham manden der gav mig den dummeste kommentar en dag til svømning (læs mere HER) – jeg har heldigvis ikke set ham siden, men af og til tænker jeg da på ham. I min verden hører sådan en kommentar sig slet ikke hjemme, nogensteder! og han gjorde mig SÅ ked af det! men han gjorde mig også gal. Og mere end nogensinde før brændte jeg virkelig at lærer og svømme. Jeg vil på ingen måde give ham æren for min ihærdighed, for jeg kunne sagtens have undværet den nedgørelse, men siden den dag har jeg kæmpet endnu mere for at lærer det hele.

Der er i øjeblikket 10 uger til KMD Ironman 70.3 European Championship og jeg glæder mig simpelthen SÅ meget!
Jeg er slet ikke i tvivl om at passere den målstreg bliver ubeskriveligt.

Kan i have en dejlig tirsdag, fyldt med solskin!
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad på 15min - steak & græsk salat