Ugen der gik

En pige med pistol

What a headline. Ja uden det skal lyde dybt kriminelt eller misforståes. Men jeg elsker at skyde med pistol og jeg gør det når jeg har mulighed for det. Jeg fik øjnene op for pistolskydning da jeg arbejde i Forsvaret og smilet ville ingen ende tage, hvis der stod skydning med pistol på programmet! Jeg synes personligt selv at det kan være ret svært at skyde med pistol fordi det kræver en helt masse teknik, men jeg elsker udfordringen i det.
Objektivt set, kan det måske lyde lidt dumt at man synes det er fedt at stå og skyde efter pap-skiver en halv dag, men jeg synes nu det er mega fedt! Jeg er altid afsted med kæresten og en ven eller to, og mens de står for alt grejet, så står jeg for skydebane-kagen – og der er altid tilsat sukker!
Her er der et par billeder fra skydbanen, hvor jeg skyder med en SigSauer P226 9mm.

Jeg håber i nyder solskinnet og søndagen lige så meget som mig!
Smil fra C.

img_9892

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik