Ugens overblik

Sommertøj eller træningstøj?

Indlægget er lavet i samarbejde med MyProtein.
Sommeren kan endelig mærkes her i Danmark og jeg smutter tilmed snart på ferie i Italien! Derfor har jeg lusket lidt rundt på nettet efter sommertøj, men da jeg som elev ikke lige frem vælter i penge, er det ret vigtigt for mig, at det tøj jeg køber kan bruges til forskellige ting! Jeg træner jo rigtig meget, og derfor har jeg faktisk shoppet sportstøj frem for sommerkjoler, for fakta er bare, at når jeg ikke har min uniform på, ja så har jeg enten træningstøj på eller sengetøj 😉 Så jeg har istedet for købt ind af de nye sommernyheder fra MyProtein!

skaermbillede-2017-05-07-kl-11-17-14

DipDye top 147kr // Shorts 169kr // Tie back top 96kr //Heartbeat sportsBH 127kr

I alt et nyt sporty sommeroutfit jeg både vil bruge til uden- og indendørstræning, samt slente rundt i gaderne i Rom for 539kr!
(samme pris som den eller søde sommerkjole jeg havde kigget på – her får jeg bare mere for mine små penge, og noget tøj jeg vil kunne bruge på dage hvor solen nødvendigvis ikke skinner, og i mange forskellige sammenhænge med mit træningstøj!)
Hvis du overvejer at shoppe lidt rundt på MyProteins hjemmeside, så brug koden ‘ caroline ‘ og få -15% på hele din kurv.

Solskin og smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens overblik