Jeg skal til Europamesterskabet

Ugen der gik

 

Og den gik stærkt! Jeg har været meget stille i denne uge, for der har virkelig været run på! Mandag, tirsdag og onsdag bød på udrykningskursus, hvor der både var en teoretisk og en praktisk prøve der skulle bestås. Udover skolen havde jeg også en helt masse træning, for nu er der efterhånden kun 40 dage til mit store løb!
Jeg bestod udrykningskurset om onsdagen og torsdag morgen mødte jeg ind til en 12timers vagt på ambulancen i Odense. Det var virkelig dejligt at være tilbage på stationen sammen med de søde kollegaer! Jeg har virkelig verdens fedeste arbejde, selvom det endte med at blive en 15timers lang vagt med kun en enkelt pause. Der var fuld drøn på, men det var så skønt at være tillbage. Da klokken slog 22 og jeg endelig kom af min uniform, var der på ingen måde overskud til at træne! Så det blev til et hurtigt bad og så på hovedet i seng med aftensmaden og lidt serie på Netflix. I dag står den på endnu en 12timers vagt på ambulancen og jeg håber jeg i aften stadig har energi nok til at få gennemført en times styrketræning og en times cykling.

Et kort overblik over min træning den sidste uge, som har set sådan:
Lørdag: 8km løb
Søndag: 90km cykling
Mandag: 1 times styrke, 1.5 times svømning
Tirsdag: 30km cykling, 4km off-bike run
Onsdag: Hviledag
Torsdag: ja det blev så også en hviledag.. men det skulle have været 1.5 times svømning.
Og i dag står den så på 1 times styrketræning og 1 times cykling.

Så ja, der har ikke været tid til meget andet end skole, træning og søvn! Men sådan vil der nok altid være nogle perioder for mig, uanset hvor meget jeg gerne vil blogge og dele min hverdag med jer, så indrømmer ejg gerne at jeg ikke prioritere det nær så højt som min skole, træning og tid med familie og kæreste. Jeg håber i har haft en skøn uge og går en rigtig god weekend i møde med masser af solskin!

Jeg tager snart på ferie i Italien! Skal både besøge Rom, Venedig og Milano! Jeg glæder mig helt vildt!! Men jeg har aldrig været i Italien før, så vil hører jer, om i kender til nogle steder man bare må se eller opleve? Eller måske i kender til nogle rigtig lækre spisesteder? Let me know!

Ha’ en dejlig weekend.
Smil fra C.

18268408_1289669207816291_6140208710127527945_n
Fra torsdagens opgave på ambulancen

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal til Europamesterskabet