Postkort fra Milano

Kvart jernmand imorgen!

Imorgen kl.09.30 går startskuddet til mit første store tri-stævne; Flugten til Hvalpsund!
Jeg skal løbe en kvart jernmand, hvilket består af 950m svøm, 46km cykling og 10,5km løb.

Jeg er mega spændt på hvordan jeg klare det, mest af alt håber jeg, at jeg har overskud nok på kontoen til at nyde løbet hele vejen igennem!
Jeg har lagt alle mine grejer frem og sikret mig at alt her er som det skal være:

p1020840

Min fine cykel fra MyBikeshop 9900 er pumpet og kæden er smurt!
Ur og cykelcomputer fra Garmin er ladt!
Tri-dragten fra SaySky og Repeat er “strøget”.
Energi og proteinbarer fra MyProtein samt drikkedunke og strømper fra GripGrab  er også pakket.

Lige nu er jeg faktisk lidt træt og brugt. En smule uoplagt. Det har været hårdt at komme hjem fra en dejlig ferie og springe direkte på en masse træning og arbejde. Så i dag er jeg virkelig doven. Jeg er ret sikker på, at energien nok skal ramme mig imorgen, selvfølgelig sammen med nervøsiteten. Det er træls jeg døjer sådan med det, altså nervøsiteten. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor. For imorgen er jo bare “for sjov” lige som det er hver gang, og alligvel bliver jeg mega nervøs for ikke at præstere “godt nok” eller ikke være “dygtigt nok”. Og det er jo egenligt ikke fordi jeg har nogen jeg skal imponere eller noget mål for at nå det hele på en bestemt tid.. men jeg vil jo bare gerne gøre det så godt som muligt, og det i sig selv, kan nogen gange godt ende ud i at jeg får helt præsentations angst. Og sådan bliver det nok også imorgen. Sådan er det hver gang. Men jeg vil forsøge at abstrahere fra det, for jeg har virkelig kun et mål om at nyde det. Jeg er hverken professionel eller hurtig. Jeg er jo bare mig og min egen konkurrent. Så det kunne være fantastisk hvis jeg på en måde kunne lukke hele verden ude og bare være en lille smilende egoist gennem hele løbet, som bare nyder at de mange timers træning nu endelig giver “mening”. Det kunne være dejligt!
Har jeg tilfældigvis nogle læsere som selv skal løbe, eller måske ud og heppe på nogle de kender til tri-stævnet imorgen?

Smil fra C.

   

1 kommentar

  • Rigtig god artikel. Jeg har selv været på udkig efter et rigtig godt herreur (bare til hverdagsbrug) og ikke minst et dameur til min kæreste. Jeg har kigget meget på internettet for at ville se hvad der var bedst, og det eneste der rigtig tiltalte mig var en side der hed http://www.NordicTimes.dk
    Det var en side med prisgaranti, gratis levering, og så havde de også tilpasning af rem, (hvilket jeg synes var totalt sejt og innovativt)! Jeg kan ikke andet end anbefale dette, og synes det var noget som kunne have interesse for dig. O:)
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Postkort fra Milano