Endelig sommerferie!

En af de hårde dage

Jeg vågnede imorges og var fuldstændig slået ud. Jeg havde igen haft mareridt. Det sker efterhånden alt for tit at jeg drømmer jeg mister dem jeg elsker. Og det er desværre en drøm der minder alt for meget om min virkelighed, så det gør ondt. Rigtig ondt. Mit humør var helt ødelagt trods jeg egenligt vågende på det skønneste Gods, hvor der var lavet lækker morgenmad. Men jeg kunne bare ikke hive mig selv op. Jeg var ked af det. Og frustreret. Og bange. Mit overskud til denne smukke solskinsdag er bare væk. Jeg hader de her dage, hvor livet dræner mig for energi. Og især i dag, hvor jeg i eftermiddag rejser til Wales.
Jeg søger desperat efter overskud indeni, så jeg kan få en god dag, men nogle gange er det altså bare umuligt. Der er bare ingen ting at komme efter. Men i dag tvang jeg mig selv afsted på en løbetur. Jeg havde på ingen måde lyst, virkelig ikke! Jeg var så fandens træt og fyldt med negativ energi. Men jeg slog hjernen helt fra og skruede ekstra højt op for musikken – og afsted det gik. Jeg løb kun en kort tur på 4km, men det var præcis det jeg havde brug for. Mine tanker blev nulstillet og selvom det lyder dumt, så fandt jeg pludselig en masser god energi indeni. Så nu er jeg lidt mere klar til at pakke taskerne til Wales.

Ja, hvor vil egentlig hen med det her?
Jeg vil bare fortælle, at vi alle har dårlige dag. Jeg har især haft mange på det seneste. Jeg føler virkelig livet har sat mig på prøve og jeg kæmper rigtig meget med mig selv for ikke at falde i hullet, hvor alt bare er sort. Er du også udfordret af livet i øjeblikket? Så gør noget godt for dig selv, også selvom du virkelig ikke har lyst. Løb en tur med din ynglingsmusik, bare en lille tur kan gøre en kæmpe forskel. Eller gå en tur, uden musik. Gå ud i skoven og lyt til fuglene, eller ned til havet og lyt til vandet. Det er på de dage, hvor du har det værst, at det er ekstra vigtigt du gør noget godt for dig selv.

Smil fra C.

img_0304

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig sommerferie!