Postkort fra Wales

Hjemmelavet müsli på 10min!

Nødder er sponsoreret af MyProtein.
img_0973

Følger du med på min instagram story? (@caroline_schack) I morges lagde jeg et billede op af en hurtig omgang morgenmad; havregryn, æble skåret i små stykker og hjemmelavet muüsli. En sund, lækker og emget nem morgenmad til de dage, hvor tingene gerne bare må gå lidt hurtigt.

Jeg bruger denne müsli til rigtig meget, og især som topping til min skyr eller havregryn i hverdagen, da den tilføjer ekstra crunch og sødme, uden at bruge sukker!

Du kan bruge alle dine ynglings nødder og frø, jeg valgte disse:
1 håndfuld mandler
1 håndfuld cashew nødder
1 håndfuld brasilianske nødder
1 håndfuld græskarkerner
1 håndfuld chia frø
1 håndfuld sesam frø
3 spsk sukrin gold

Hak nødderne groft og bland både kerne og frø sammen på en pande. Lad dem stå ved jævn varme i 10 minutter. Tilsæt herefter sukrinen og vend godt rundt ind til den er smeltet. når sukrinen er smeltet fordeles müslien på et stykke bagepapir til afkølning. Når det er kølet af slåes evt klumper i stykker og müli’en kommes i en lufttætbeholder!

En anden lille lækker snack jeg fik lavet mens jeg nu var i køkkenet var saltet/søde mandler! En perfekt snack to go, og super enkelt at lave:
Du skal bruge 1 håndfulde hele mandler, 1 tsk gold sukrin og 1 tsk fint salt.
Rist mandlerne på panden ved jævn varme i 10 minutter og tilsæt sukrin og salt. Vend godt rundt i mandlerne indtil sukrinen er smeltet. Lad mandlerne køle af på et stykke bagepair før de kommes i en lufttætbeholder.

Du kan købe dine nødder og chia frø hos MyProtein og få -15% på hele din ordre ved brug af koden CAROLINE.

img_0974

Ha’ en dejlig weekend.
Smil fra C.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Wales