7 x grill tilbehør

Postkort fra Wales

Dette indlæg er sponsoreret.

Jeg har været så heldig at blive inviteret på eventyr i Wales af Visit Great Britain, og det har ind til nu været nogle hektiske, men helt fantastiske dage med masser af fede oplevelser. Jeg rejser i en gruppe på 9, og jeg kender ingen af dem! Her er en fra Sverige, en fra Norge, en fra Canada, en fra Brasilien, en fra Italien, en fra Dubai, en fra Spanien, en fra Indonesien og lille mig fra Danmark! Vi er et godt mix, både af lande, alder og interesser, men vi har de sociale medier som en stor fællesnævner og det er fantastisk at dele erfaring med så mange forskellige mennesker. Jeg hygger mig virkelig og bliver i den grad klogere og rigere på nye oplevelser.
Her er et lille postkort fra smukke Wales med et udpluk af de mange oplevelser de sidste par dage har budt på:

Jeg ankom til Manchester fredag aften (14/7) og mødtes med gruppen på en restaurant til en lækker omgang mad, og så smuttede jeg ellers i seng. Lørdag var allerede action-packed og vi startede dagen ud med at surfe hos Surf Snowdonia! En absolut lynomskoling til brættet og så ellers ud i bølgerne. Jeg vil ikke sige, at jeg var dissideret god, men alligevel meget bedre end jeg måske lige selv havde forventet! Og selvom vi kun havde en time, så nåede jeg faktisk at have et par af bølgerne stående på brættet – helt sikkert mere held end forstand… RibRide stod for eftermiddagen aktivitet, som bød på høj fart i en speedbåd rundt om en ø, hvorfra vi kunne se smukke huse! (mindede måske mere om slotte, men det var altså “bare” huse)
Dagen efter forsatte vi turen til Holyhead, hvor dagens første udfordring var coasteering! Meget kort fortalt gik det egentlig ”bare” ud på at svømme, klatre op af klipper og hoppe ned i havet igen. Det lyder måske lidt enkelt, men shit det var sjovt, jeg blev som et bette barn igen! Og selvom min højdeskræk virkelig blev udfordret, så havde jeg den vildeste oplevelse i absolut fantastiske omgivelser! Desværre har jeg ikke billederne herfra endnu, men de kommer i næste blogindlæg.
Vi lavede et kort stop ved en ø kaldt ”The Island of the Blessed” før vi forsatte turen til Portmeirion; en by bygget af en meget rig mand! Tænk at have så mange penge, at man ikke ved hvad man skal bruge dem på, så man vælger at bygge sin egen by? Men selvom det lyder tosset, så synes jeg, at det var ret inspirerende at han valgte at gøre det, trods hundredevis af mennesker synes hans drøm var helt ude i hampen – men han lyttede ikke, og han gav heller ikke op, selvom det tog ham 50 år at bygge byen! Der bor ingen i byen, det har der aldrig gjort, men den bliver drevet som et (meget dyrt) hotel og en turistattraktion, hvor der er små butikker i husene.  Byen var virkelig smuk og farverig, inspireret af hans mange rejser ud i verden! Jeg blev indlogeret i et helt vildt lækkert hus med 3 badeværelser, lækkert køkken, fin terrasse, og to store soveværelser med badekar! Huset var især berømt fordi der havde boet en berømt skuespiller der under indspilningen af ”The Prisoner”. Aftenen bød på fornem gourmetmiddag på hotellets resaurant, hvor der var dresscode – en dresscode jeg ikke lige havde fået pakket til, men den historie kan i høre mere om i næste blogindlæg!
img_0701
Mandag startede med en rundvisning i byen før vi forsatte turen videre til Criccieth Castle. Der er 641 slotte i Wales, meget imponerede, men de er ikke rigtig blevet vedligeholdt, så mange af dem er desværre ruiner nu. Inklusiv dette. Vi kørte videre til Aberdaron, hvor eftermiddagen stod på en cykeltur ”on the contry side”. Jeg havde virkelig set frem til dette – lige indtil jeg så cyklerne. Jeg ved ikke, om manden der udlejede cyklerne ikke var klar over, at det var en gruppe af voksne mennesker der kom… Vi blev i hvert fald udstyret med børnecykler! Det betød at vi cyklede ualmindeligt langsomt og slet ikke nåede den rute vi skulle. Til gengæld fik vi os et godt grin af cyklerne og hvor tosset vi så ud!
Status er lige nu, at jeg sidder på hotellets terrasse helt nede ved havet, med høj solskin og en kold øl!
img_0702
Jeg deler flere historier (også de pinlige) i næste indlæg, som også vil indeholde en masse billeder fra turen!

Ha’ en skøn aften,
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 x grill tilbehør