Ugens træningsprogram

Hvad betyder et mål for mig?

Et mål er nemlig noget særligt for mig. Det er en drøm som jeg har lagt en plan for, og som jeg selv kan realisere, hvis jeg arbejder hårdt nok.
Jeg er virkelig en dagdrømmer. Jeg kan nemt gå og dagdrømme om, hvilke fansy biler jeg en dag gerne vil eje og hvilke hus jeg gerne vil bo i, og hvor det skal ligge osv. Fakta er bare, at jeg er ambulanceredder, og det bliver man altså ikke rig af.. Så alt dette bliver nok bare i min lille drømmeverden. Min drøm om at løbe en Ironman 70.3 var også en stor del af min drømmeverden, da jeg aldrig rigtig har løbet eller cyklet, og jeg kunne slet ikke svømme. Så det var en lidt urealistisk drøm, ligesom huset og bilerne er, fordi jeg ikke troede jeg havde evnerne til at kunne gennemføre så stort et løb.
Men med rigtig stor hjælp fra en række sponsorer (Garmin, MyBikeshop 9900, MyProtein, GripGrab, Repeat Fitness) og min træner, Ole Stougaard, blev der lagt en plan for drømmen og pludselig blev det et mål! Et mål og en drøm som gik i opfyldelse den 18 juni! Og shit en festlig dag! Det var virkelig alt træningen værd. Hold nu op jeg nød det og det var simpelthen for fedt, at det man har kæmpet for i så lang tid endelig lykkes.

Men hvad er målet så nu?
Lige nu er målet at blive endnu bedre og udvikle mig endnu mere, så der kan ligges planer for min nu helt store drøm om at tilkæmpe mig titlen som Ironman!
Hvorvidt det bliver i 2018 eller i 2019 ved jeg dog ikke endnu.

Smil fra C.

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træningsprogram