Hvad betyder et mål for mig?

Hvorfor en Ironman 70.3?

Mit sidste indlæg handlede lidt om, hvad et mål betyder for mig (læs det her), men nogle har spurgt, hvor ideén til en Ironman 70.3 egentlig kom fra?
Og det vil jeg rigtig gerne svare på:

I april 2016 rejste jeg rundt i New Zealand, hvor jeg mødte en pige fra Brasilien, som havde kørt en Ironman. Hun fortalte gladelig om den enorme oplevelse og viste billeder og jeg husker tydeligt hvor sej jeg synes hun var! Men jeg vidste samtidig også godt, at det ville jeg aaaldrig komme til. Jeg kunne slet ikke svømme, cykel var kun et transportmiddel fra A til B på solskinsdage og løb var kun noget jeg gjorde, hvis jeg skulle nå bussen, eller hvis der var nogle efter mig. Jeg var en rigtig fitness-tosse, som bare løftede tunge vægte i træningscenteret, nothing more.

Men så kom M…
Jeg kom hjem fra New Zealand i april 2016 og i samme forår mødte jeg M,  som nu er blevet min kæreste. M er 3 x Ironman og da vi begyndte at date fortalte han med stor passion om sporten, træningen og især det ubeskrivelig rush det giver når man løber over målstregen. Jeg blev vildt inspireret, men igen måtte jeg jo konstaterer at projektet bare var alt for uoverskueligt, når jeg var direkte dårlig til alle 3 sportsgrene.
Men M blev en større og større del af min hverdag og hans glæde omkring sporten smittede. Han var af den overbevisning, at det bestemt ikke krævede man var god til noget, for at kunne træne sig op til en Ironman. Selvfølgelig vil det kræve en masse hårde timers arbejde, men bestemt ikke umuligt.
Jeg havde på det tidspunkt styrketrænet i 5 år, uden egentligt at have noget mål med min træning, hvilket var noget som jeg efterhånden længtes efter. Jeg manglede virkelig et mål at arbejde imod, noget som ville give de mange hårde timers slid lidt mere mening. Så da M kom ind i mit liv med hans store kærlighed til triatlonsporten, så blev jeg lidt småforelsket, og det var ikke kun i ham. (;
Jeg begyndte så småt at omlægge min træning, og bare det at have et mål at arbejde imod gav mig super meget motivation til hver eneste træning!
M gjorde det ret hurtigt klart for mig, at jeg i mit første år i triatlonsporten ikke skulle sætte mig noget mål om at køre en hel Ironman, men i stedet for sætte mig et mål om at køre en halv Ironman, så jeg ikke mistede gnisten i det hårde arbejde eller kørte mig selv for langt ud. Et råd jeg den dag i dag, virkelig er glad for jeg lyttede til, for det har været super fedt, men virkelig også rigtig hårdt at træne mig op til Ironman 70.3, og jeg havde helt sikkert ikke kunne gøre det med lige så stor glæde, hvis målet havde været det dobbelte.

M har støttet mig hele vejen, og været en stor del af min træning. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har haft ham med på hele rejsen, og delte den store dag med ham.
Triatlon er blevet en del af vores parforhold, hvilket vi begge to nyder rigtig meget!

Smil fra C.

img_1842-2

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder et mål for mig?