Den rigtige motivation

Kropsanalyse = glædelig overraskelse

Sommerferien er fuldstændig slut. Og jeg er løbet fuldstændig tør for undskyldninger for ikke at begynde at træne. Ej egentlig så er jeg ret motiveret for at komme i gang igen og få noget rutine i min hverdag. Altså en rutine der indeholder lidt mere end at stå op, spise, arbejde, spise, se Netflix (og spise hertil), også gå i seng.. Jeg er også ret motiveret af følelsen af at ”opnå noget”. Altså den følelse af jeg både kan se og mærke jeg forbedre min form, og arbejder hen mod et mål, som jeg skridt for skridt kommer lidt tættere på. Det er sgu en rar følelse!

Så nu har jeg været forbi Strong4Life og fået en god snak med Ole. Jeg har fået lavet en ”kropsanalyse” af en meget smart vægt. Og nej, vi snakker ikke den berygtede ”Tanita vægt”!

Mange forbinder deres sundhed med et tal på vægten, og vejer man for meget, så er man tyk. Men sådan er det faktisk ikke. Jeg er fx en tung pige. Jeg vejer 69kg. Og det er faktisk noget af det tungeste jeg har vejet, men det er okay. Jeg er ikke tyk. Måske lidt tung. Men ikke tyk.

Jeg har ikke rigtig fået trænet i to måneder, fordi jeg har haft så meget at se til efter min Ironman 70.3. og da jeg endelig fik sommerferie, ramte jeg muren. Jeg havde bare brug for at slappe af og koble totalt fra. Så det gjorde jeg. Med det resultat, at næsten alt mit træningstøj har lagt og samlet støv sommeren over.
Så da jeg steg op på vægten hos Ole, havde jeg en fornemmelse af, at det altså ikke var helt godt. At min krop var blevet lidt tungere, og at kiloene ikke lå under muskelmasse, men derimod fedt.  Men det vidste sig faktisk at være helt godt, det hele. Min krop var faktisk i ganske god ”form”.

Vægten, InBody 770 kropsscanning, måler på en række forskellige ting, som fx din væskebalance, fedtprocent og hvordan fedtet er fordelt på kroppen, knogledensitet, kondital, muskelstyrke og meget mere. Altså der er et helt A4 ark med informationer om ens krop i tal!
Min krop scorede 82 point ud af 100, så jeg var meget glad!

Og så fik jeg mig en god snak med Ole. For jeg skal jo som sagt til og i gang igen.
Vi snakkede om mål for næsten sæson, og jeg snakkede især om min drøm om at køre en hel Ironman. Fordi det vil jeg. Virkelig gerne. Men hvorvidt det lige bliver i 2018, har jeg endnu ikke besluttet. Men Ole har lavet en træningsplan, og den starter i morgen.
Han siger godt nok, at vi starter stille og roligt ud, men for en krop det har holdt 2 måneder ferie, så bliver det hårdt, uanset hvad. Men det glæder jeg mig til. På en eller anden mærkelig måde, så bliver det fedt at være mørbanket om aftenen når man går i seng og øm i hele kadaveret når man står op. Det bliver skide godt. Det er jeg sikker på.

Jeg deler ugens træningsprogram med jer i morgen!
Og overvejer du, om sådan en kropsanalyse måske var noget for dig? Så læs mere om det her.

Ha’ en dejlig søndag,
Smil fra C.

img_1378
Billede af Martin Paldan, GripGrab media crew.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den rigtige motivation