3 ulemper ved at dyrke triatlon

Så hvad er status lige nu?

Et spørgsmål der kommer ret tit.. Og et spørgsmål jeg stadig ikke sådan heeelt kan svare på..
Det er snart 2 måneder siden jeg gennemførte min Ironman 70.3. Og siden da, ja så har træningen sgu stået lidt stille. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst, for det har jeg virkelig, men jeg har ikke haft tid. Og det er en vanvittig dårlig undskyldning. Enig! Tid er noget man tager sig til de ting som er vigtige. Hvilket jo så betyder, at min træning tilsyneladende ikke har været så vigtig. I hvert fald ikke lige så vigtig som andre ting i mit liv.

Jeg har været igennem 2 hårde måneder. Hver eneste dag har mere eller mindre været en kamp. Dagen efter jeg løb min konkurrence i Helsingør skulle min far opereres. Det var en slem operation, som heldigvis gik rigtig godt. Men den tog hårdt på mig og min psyke. Jeg blev kastet tilbage til den virkelighed om, at alt ting er mega usikkert, og at livet i allerhøjeste grad er en skrøbelig ting. Tilmed blev min mormor pludselig ramt af kræft, og jeg fik det kun svære med den måde mine kæreste blev syge og svage. Så det blev rigtig vigtigt for mig, at være i nærheden af dem, men også andre mennesker, få en masse glæde ind i min hverdag og tankerne over på noget andet. Så det har jeg brugt de sidste to måneder på. At komme igennem en rigtig svær tid, som langt fra er ovre, men nu på en måde er nemmere at håndtere.

Så hvad er status lige nu?
Ja det var jo egentligt spørgsmålet. Og svaret er, at jeg tager det helt stille og roligt
Jeg har startet træningen op igen stille og roligt, i god dialog med min træner Ole Stougaard, Strong4Life.
Den kommende måned vil han lave nogle forskellige tests af min form, før vi sætter nye mål sammen og planlægger konkurrencer for 2018!
Selvom jeg ikke helt ved, hvad det store mål bliver endnu, så er en ting er helt sikkert, jeg elsker triathlon og jeg vil meget gerne kører flere konkurrencer!

Smil fra C.
img_0970

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ulemper ved at dyrke triatlon