En bedre start på dagen

En lørdag i KBH

Jeg haft den dejligste dag. Den har været fyldt med solskin og dejlige mennesker. Jeg brugte hele min formiddag sammen med Team Nocco – et hold fyldt med god energi som man kun kan blive glad af at være sammen med.
22046902_10159527261325089_8770987136545006329_n

Min frokost spiste jeg på en skøn lille cafe på Amager med en Cecilie Lange. Vi fik snakket om alt muligt og indhentet en masse gossip! Det er sjovt, hvordan man kan føle man er tætte veninder, selvom afstanden gør at vi desværre ses alt for lidt. Men det var fantastisk at se hende og hendes fine runde mave. Og jeg glæder mig så meget på hendes vegne over alt det nye der er kommer til hende, med baby, hus og en flot ring på fingeren!
skaermbillede-2017-09-30-kl-21-03-41

Bagefter kørte jeg ud og så det nye Repeat Fitness som i dag åbnede på Borups Allé – så stort, flot og gennemført! Her mødte jeg næsten hele Repeat-holdet, hvilket var så skønt. Der var kæmpe krammer til alle og det var dejligt at se den lille familie igen. Her mødtes jeg også med Line, en pige jeg også er helt tosset med! Vi spiste tidlig aftensmad på en hyggelig lille hjørne café, og der var både fritter og sodavand på menuen. Vi fik snakket om stort og småt og vendt hverdagens små problemer og fremtidens store drømme!
skaermbillede-2017-09-30-kl-21-03-50

Man kan sige meget om blog og sociale medier, og i det hele taget om dét med at udstille sig selv. Men gennem mine medier har jeg mødt nogle fantastiske mennesker. Line og Cecilie er to veninder jeg absolut ikke vil være foruden!

Efter at have kæmpet for at finde smilet i alle døgnets 24 timer gennem de sidste 14 dage, så føler jeg mig pludselig glad helt nede i maven. Efter en hel dag kun med positive ting og glade mennesker har jeg fået helt ny energi. Det er fantastisk hvad andre mennekser kan gøre ved én. Og det minder mig om, hvor vigtigt dette citat er “Surround yourself with only people who are going to lift you higher.
Fordi det er virkelig vigtigt at man omgiver sig selv med mennesker som gør en glad, og som giver en energi til at leve bedre og drømme mere.

Jeg er pludselig helt vildt priviligeret, selvom jeg nu sidder alene i min lille lejlighed her i Odense en lørdag aften. Det er sjovt som livet kan ændre sig fra dag til dag. Heldigvis. De gode og glade dage vare ikke for evigt – I know. Men det gør de dårlige og negative dage heller ikke. Man skal huske at værdsætte det hele, og elske livet som det nu en gang bare er. Hårdt men godt.

Peace out og stort smil fra C
God lørdag aften til alle jer!

skaermbillede-2017-09-30-kl-21-03-28

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bedre start på dagen