en typisk tallerken

Træning er for alle

Dette indlæg sponsoreret af Kari Traa.

Jeg så denne video, og den gjorde faktisk i helt vildt godt humør.
Den mindede mig virkelig om, at træning er for alle.
Ikke kun for dem der skal tabe 10 kilo. Eller for dem der skal løbe et maraton. Eller for dem der bare altid er i god form. Træning er heller ikke kun for sportsentusiasterne. Og det er heller ikke kun for dem der vil have en stor overarm eller en rund røv.
Træning er for alle!
Også for de langsomme. Og de svage. Og dem der en gang i mellem giver op. Og dem der altid starter forfra om mandagen. Træning er også for dem der tager i fitness og bruger det meste af tiden på at tage selfies. Træning er lige så meget for den kompetente crossfitter, som det er for pigen der bare godt kan lide at lunte gennem byparken når solen skinner.

For mig er træning en form for lykkepille. Ej det lyder måske også lidt overdrevet. Men alligevel, så er det et sted hvor jeg finder ro på turbulente dage. Et sted hvor jeg finder smil på triste dage. Min træning kan på nogle dage være min ego-tid, hvor jeg får lov til bare at være helt mig selv, og på andre dage være et socialt indspark hvor både træningen og lattermusklerne for fuld gas i selskab mere andre. Min træning er noget specielt for mig, selv på de dage hvor jeg er fuldstændig tømt for energi og bare er træt og ked af det, så får jeg alligevel mere energi af at træne. Ene og alene fordi, at den følelse af, at jeg gør noget godt for mig selv, virkelig gir’ mig en god følelse inden i.

Hvad er træning for dig?
Et selvtillidsboost?
Et Feel-good-moment?
Eller er det for at du må få fredagsslik, selvom det er onsdag?
Uanset hvad der får dig i træningstøjet, så er det fedt, og jeg håber du nyder det.

Her er en lille hurtig lørdags træning som kan klares i haven:
push-ups, på bænk: 3 x 10 stk
squats m. elastik: 3 x 15 stk
dips, 3 x 10 stk
side planken: 3 x 20 sek
planken: 3 x 30 sek

karitraa

Smil fra C.
#celebrateyourself #karitraa #ad #bygirlsforgirls
#girlsonlyclub #laughmore #standout

 

2 kommentarer

 • S

  Super godt indlæg 🙂 Træning er nemlig for alle, og det tror jeg tit os der ikke er i så god form glemmer. Jeg har ihvertfald ofte følt jeg ikke passede ind i træningscenteret og tror mange har det sådan desværre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Dejligt at hører!
   Nej jeg tror desværre du har ret, min fornemmelse er i hvertfald, at nogle ikke føler “de er i god nok form til at tage i træningscenteret” og det er bare så mega ærgerligt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en typisk tallerken