Ting jeg ikke forstår #1

Åh hvilken tirsdag

23157894_1466359410147269_821923786_o

Ja man skulle tro at det er en mandag i dag, sådan som tingene bare er gået galt på stribe for mig. Og det er selvom jeg har gjort mange af tingene med de bedste intentioner!

Jeg stod op et kvarter før i dag, så jeg kunne køre et kvarter før hjemmefra og undgå at blive stresset over køen på Lillebæltsbroen grundet vejarbejde. Hvilket jeg klarede fint. Der var faktisk nærmest ingen trafik. Til gengæld var der god musik i radioen. Og jeg får sunget med på samtlige sange med min sprøde morgenstemme. Indtil jeg pludselig ser et skilt med ”Vejle 1500m” … Jeg får sagt højt i bilen ”Nå man kan simpelthen komme fra til Vejle her, det var sgu da smart.” Men i det jeg får sagt det højt, kan jeg da godt se på mit lille kort over Danmark i hovedet, at Vejle og Kolding jo slet ikke er i nærheden af hinanden. Jeg laver et playback på øverste etage og må konstatere, at jeg nok har haft lidt for travlt med at skråle ”Thriller” med MJ og mindre travlt med at vælge den rigtige motorvej i Fredericia-krydset.
Jeg får vendt i Vejle. Trådt speederen i bund og rammer Kolding sygehus 1 minut i mødetid. Så meget for at stå 15 minutter før op.

På sygehuset får jeg slået ”nødknappen” til hele 2 gange. Første gang cirka 15 minutter efter jeg er mødt. Jeg tror selv jeg slår en lille alarm fra. Indtil der pludselig vælter kitler ind på stuen og siger ”du har trykket stor alarm?” …. Uuuups!!!! Og anden gang forsøger jeg at tage en sengehest ned fra sengen, uden at opdage den røde nødsnor sidder fast deri. Så den kommer jeg jo selvfølgelig til at hive i. Hårdt. Så den falder ud af væggen. Og  slår stor alarm igen.
Jeg forstår heller ikke selv, hvordan jeg kan være så koldset og uheldig.

Efterfølgende vil jeg være så venlig at smører en bolle og hælde noget æblejuice op i et glas til en patient. Det ender med, at jeg har smør i håret og ligner en som har tisset i bukserne. Not cool.

Så er den lille detalje med… At jeg havde glemt min madpakke derhjemme.
Og at jeg farede vild på sygehuset, da jeg så gik ned i kantinen for at købe mig noget frokost.
Og at jeg ikke kunne finde min bil på p-pladsen da jeg fik fri. Sådan kan det jo gå, når man smider bilen et sted, fordi man er ved at komme for sent.

Men jeg kom da hjem til Odense. Uden at køre forkert.
Og så kørte jeg ned for at træne.
Jeg kommer til at parkere lige ved siden af en bil, som har fanget p-vagtens interesse. Jeg tænker inden i mig selv, at der er sgu alligevel lidt overskud tilbage inde i mig, så han får lige et “Hej” og et smil – dem får han sikkert ikke mange af på en vagt! Både ham, og hans lommelygte kigger på mig. Midt i ansigtet. Og han kvitterer med et: “Har du sat din p-skive?” Jeg svare: “Øhm, den er elektronisk, så jeg håber den har sat sig selv.” Og smiler. Igen. Han peger med lommelygten ned på p-skiven og spørg: “Du ved godt, at vi er gået over på vintertid, ikå’?” Jeg svare: “Tjoooe, men det kan jeg da godt se, at min p-skive ikke ved!” Han griner. Jeg ved ikke om det er af mig eller p-skiven..
Vi blev enige om, at jeg nok hellere lige må få det fixet, inden jeg får en p-bøde – rar mand!
Gæt hvad der står øverst på dagsordenen for i morgen^..

Nå men jeg får snøvlet mig ind i træningscenteret og gjort cross-traineren klar. Jeg må nemlig ikke løbe fordi jeg har en hælsporre, så derfor brænder jeg kalorier, kæmper mod min kondition og slår tiden ihjel på sådan en cross-fanden. Og det er kedeligt. Mega kedeligt. Lige indtil jeg kom i tanke om, at jeg jo kunne tage min iPad med derned, og kører et afsnit Netflix! Ge-ni-alt!
Og da jeg lige nu er i gang med at se ”Orange is the new black”, var det selvfølgelig den serie jeg satte på. Uden at tænke mere over indholdet. Som er kvinder i et fængsel. Hvor mange af dem er lesbiske. Og har sex. Uden tøj på. Med kameraet zoomet ind på deres bryster.
Not so fucking cool at stå der med sved på panden, høj puls og så lige en omgang lesbisk sex på skærmen. Jeg mener helt seriøst, hvorfor fanden sker sådan noget for mig?!?! Og ja, der var nogen på maskinerne både bag ved mig og ved siden af mig. Og ja min puls steg dobbelt så meget. Og ja, mit i forvejen milde “tomato-face” skiftede lynhurtigt til at være overmoden.
Nogen gange, så har jeg virkelig bare lyst til at grave mig ned i et stort sort hul. PINLIGT!

Nu tror jeg bare, at jeg vil kravle under min dyne og slå en streg over den her dag.
Fik du læst gårsdagens indlæg om et par ting jeg ikke forstår? Måske gør du.. Læs med her.

Godnat fra C.

2 kommentarer

 • Øv, det er aldrig sjovt, at slå alarm ved en fejl.
  Håber resten af dagen forløber vel (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Nej, slet ikke når man er ny! Tusind tak, den gik…. haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke forstår #1