1 år i Odense

Harry Potter Tour!

I samarbejde med Visit Great Britain.
img_0937
Det her billede er taget på et biblotek i Manchester, som jeg synes mindede om noget fra Harry Potter, men nu bliver det vildt. Fordi de næste par dage skal jeg besøge mange af de steder hvor de film er optaget!

Jeg er helt oppe og flyve! Det er for vildt!
Jeg skal til England og Skotland på Harry Potter tour!!
Og hvis nogle skulle være i tvivl, så ja, jeg er mega fan af Harry Potter! Sådan virkelig.
Ikke at jeg rander rundt med lyn i panden og en pind i hånden derhjemme, men jeg kan virkelig godt lide filmene og de har været en stor del af min barndom og frem til nu. Da jeg var minde fik jeg bøgerne (nr. 1, 2 + 3) læst højt af min mor, da jeg ikke selv kunne læse særlig godt. Og siden hen, da bøgerne er blev filmatiseret, har jeg set alle filmene i biffen og derhjemme!
Og ja, så har jeg faktisk lige holdt et lille Harry Potter maraton og kørt alle 8 film over 3 dage.
Perfekt start på denne fantastiske tur som venter mig!

Jeg rejser allerede på onsdag, hvor turen starter i London med at besøger “House of Mina Lima” og Platform 9 3/4! Ingen tvivl om, at jeg lige skal hen og røre ved muren, og se om der er “hul” igennem!
I løbet af ugen skal jeg også ind og se Warner Bros. Studio – The making of Harry Potter, hvor mange af senerne er blevet filmet, og hvor både kostumer og “behind the scene clips” kan ses. Det glæder jeg mig virkelig meget til!
Jeg skal også på en guided tur gennem den historiske del af Oxford City, hvor mange noget af Harry Potter også er indspillet.

Noget jeg glæder mig allermest til, er lørdag, hvor jeg skal med toget fra England til Skotland.
Denne tur skulle være absolut fantastisk, i de smukkeste naturomgivelser.
I Skotland skal vi både ud og se steder, hvor J.K. Rowling blev inspireret, steder hvor Harry Potter og andre film også er optaget, og tilmed ud og se den viadukt hvor Hogwarts Express kører forbi på vej mod Hogwarts.
Det bliver så fantastisk. Jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor meget jeg glæder mig!

Som Harry Potter fan, så kan det næsten ikke blive større! Det bliver en usædvanlig smuk tur, og jeg glæder mig virkelig til at dele den med dig, både her på bloggen, hvor der helt sikkert vil være en dagbog, men også på instagram og instastory, så jeg håber du vil følge med: caroline_schack.

Jeg håber du får en god mandag,
stort smil fra C.

4 kommentarer

 • Rikke

  Hvis du har tid i London, så besøg også Leadenhall market. Flot overdækket shopping arkade, i rigtig engelsk stil, hvor flere HP scener blev optaget. (og der er mange fede shops, både i arkaden, og i området lige omkring)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Leadenhall_Market

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Tusind tak for tippet Rikke, det håber jeg virkelig at jeg får tid til! Det lyder rigtig interessant. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow… jeg elsker Harry Potter, og jeg håber en dag at jeg også får mulighed for at besøge Warner Bros. Studio i UK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Hej Sofie, det kan jeg virkelig godt forstå! det var også helt magisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år i Odense