Dagbog fra Harry Potter turen #2

Ting jeg ikke forstår #1

skaermbillede-2017-10-30-kl-17-12-21-1
I får lige et stort mandagssmil!
Og så får i også lige et par ting, som jeg ikke forstår.. Måske gør du?

I sidste uge rejste jeg til Englang og Skotland. Jeg rejser meget alene, og derfor er der sjældent nogen som får indført et ord i mit tankemylder, altså udover mig selv. Og jeg indrømmer gerne, at mine tankegang til tider er tosset. Andre gange dagdrømmer jeg tiden væk. Og nogle gange er min tankegang faktisk også ganske klog. Hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo.
Om ikke andet, så er der et par ting som har kørt lidt i rundkreds på øverste etage – og som jeg slet ikke forstår…

Hvorfor rejser man i høje hæle? Sådan helt seriøst. Det er jo død ubehageligt. Ja, jeg taler af egen erfaring lige nu. Men kan se vi er flere som begår fejlen, både i lufthavnen og i toget. Og det er jo ikke rart. Og jeg forstår egentligt slet ikke, hvorfor. Man sidder jo faktisk bare på sine flade røv i x-antal timer og venter på et noget fragter en fra A til B. Og tiden går altid langsomt. Og man sidder aldrig særlig godt. Der er altid tyggegummi på sæderne, en der snorker overfor, en anden unge som skriger lungerne ud bag ved, dårlig benplads og en eller anden, som lige lister en prut. Så hvorfor gør man det endnu mere ubehageligt for sig selv, ved lige at toppe den med høje hæle?
Jeg kan med egen erfaring sige at:
– Høje hæle giver smukke lange ben. Fuldstændig ubrugeligt når man har dårlig benplads.
– Høje hæle giver en smuk kropsholdning. Fuldstændig ubrugeligt når man sidder sammenfolet på et lille sæde for at undgå kontakt med tyggegummi og tryksår på knæ hvis det rammer sædet foran.
– Høje hæle klemmer altid et eller andet sted. Og det er jo også bare ubrugeligt, når man bare sidder der og venter på tiden går, så man kan komme ud og komme videre.

Apropos det at rejse og en lufthavn. Jeg forstå heller ikke folk, som ikke kommer til gaten. Der bliver hele tiden råbt navne op i en højtaler, som skal gå til gaten NU fordi de altså er klar til at flyve. Det er simpelthen for underligt. Man kommer jo kun til lufthavnen med et eneste formål: at forlade den igen i en flyvemaskine. Men man kan selvfølgelig blive forhindret af en dyr taske.. eller?

Smil fra C.

 

2 kommentarer

 • Rikke

  Jeg gætter på at de fleste der rejser i høje hæle, gør det i forbindelse med forretning. Måske er der ikke tid til at klæde om før/efter flyveturen?
  Og lige når det gælder UK, så har mange pligt til at gå med hæle i deres job.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/21/government-rejects-ban-employers-forcing-women-wear-high-heels/

  Jeg kunne måske overveje det på en kort indenrigstur (og så ville jeg slippe fødderne løs, så snart min bagdel var i sædet) Men på langtur eller ferierejser, no way, ballerinaer eller sneakers til mig tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Ja det har du nok ret i. Godt det ikke er mig som er tvunget til at jobbe i høje sko! 😮
   Det lyder til vi er meget enige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog fra Harry Potter turen #2