Dagens styrketræning

Tossede ting jeg gør… #1

img_2757

På instagram og facebook kan alting hurtigt komme til at se så perfekt ud.
Men det er det ikke. Jeg er i hvert fald ikke.
Så jeg vil gerne bryde isen. Eller ødelægge idealet om man vil!
Jeg er i hvert fald lige så almindelig menneskelig som alle jer andre.
Så her har i et billede med smilet der får alle mine dobbelthager frem krydret med 3 lidt tossede ting, som jeg gør…

Jeg er typen der synger meget højt med på samtlige sange i radioen når jeg kører bil. Og Kaster håndtegn. Alt for mange håndtegn. Og hvis der kommer en snag jeg ikke kan, eller bare ikke kan lide, eller hvis der for den sags skyld kommer reklamer, så “zapper” jeg videre på radioen indtil der igen kommer en sang som jeg kan synge med på. Og er der ikke nogle af dem, så sætter jeg mobilen til, og skråler videre. Jeg har alt for mange gange præsteret og nå næsten hæs frem til familie og venner, hvis det har været en længere tur… Men der er selvfølgelig kun når jeg er alene i bilen – don’t worry.

Jeg er typen som spiser laks næsten 1 gang i ugen, selvom jeg absolut på ingen måde overhovedet kan lide det! Og hvorfor gør jeg det så? Ja det er jo faktisk et godt spørgsmål. For man må jo sige, at jeg er i en alder hvor jeg faktisk godt helt selv må bestemme hvad jeg propper i munden. Tilmed er der også kun mig i lejligheden, kun mig til at købe ind, kun mig til at lave maden og kun mig til at spise maden. Så hvorfor overhovedet købe, lave og spise noget jeg slet ikke kan lide?
…fordi jeg synes det er sindssygt pinligt, at jeg ikke kan lide laks. Det er sådan en typisk “vi-får-gæster-i-aften-ret” eller “en-lille-let-forret”. Og det er bare så pinligt at komme hjem til nogle der har brugt tid i køkkenet, og så kan man ikke lide maden. Desuden har jeg et eller andet sted læst mig til, at hvis man spiser/smager på en ting man ikke kan lide mange gange nok, så lærer man til sidst at lide det. Så det prøver jeg så, for snart 9år i træk! (mon det kommer til at virke en dag?)

Jeg er typen der for alt i verden ikke vil gå 2 gange. Hverken når det drejer sig om at få vasketøjet slæbt ud til snoren, få ting slæbt fra bilen og ind til lejligheden, eller nogle andre ting.
Jeg forsøger hellere at kroge enhver finger om indkøbsposerne, have tasker under armene, postpakker mellem benene og mælken balancerende på hovedet og pinving-walke ind til lejligheden med meget stor risiko for at tabe det hele og smadre et eller andet, end jeg vil gå to gange.
Ofte ender det jo sådan, at jeg får mig selv pakket så ledes, at jeg netop lige kan skubbe bildøren i med bagdelen, men ikke kan nå nøglerne til at låse den med, eller få fat i håndtaget til at komme ind i lejligheden. Og så bliver jeg nød til at stille det halve ude midt på gaden, låse op, gå op med det jeg nu har i hænderne, for man kan jo aldrig få det stablet igen på samme måde som man havde lige før, for at sætte det første læs af i lejligheden og så hente det sidste. Alt sammen resulterende i, at jeg alligevel ender med at gå to gange. Og trods det, så forsøger jeg at slippe afsted med kun at gå en gang, hver eneste gang.
Så sent som i dag, da jeg kom hjem fra arbejde og skulle tømme bilen, ender jeg med at have 3 bæreposer i den ene hånd, en cykel i den anden hånd, 2 tasker på den ene skuldre, et par sko under hver arm og en cykelhjelm på hovedet…
Men det gik – selvom cyklen i klemme i døren og jeg tabte t par sko ude på gaden…

Kan du nikke genkende til noget af overstående?
Så smid endelig en kommentar, så jeg kan få bekræftet, at jeg ikke er den eneste som er lidt tosset..
Ha’ en dejlig mandag,
Smil fra C.

 

 

 

4 kommentarer

 • Anders Fransen

  Man skal sgu være lidt tosset her i livet, ellers bliver det alt for kedeligt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hemmelig fan

  Jeg kan sagtens, genkende nogle af tingene da jeg absolut ikke kan lide laks, og ikke kan overskue og gå flere gange. vi er som vi er, med eller uden fejl! forsæt som du er ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der med at gå 2 gange kender jeg alt for godt! Og det er simpelthen så dumt.. Fordi man altid ender med halvpinligt at skulle tilbage efter det man har tabt. Og alligevel gør man præcis det samme dagen efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Breum

  Hold nu op! Det jo som at læse om mig selv 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens styrketræning