Et tilbageblik på træningen

Foden op, rødvin ned

skaermbillede-2017-11-29-kl-15-15-34

Jeg var i går til en speciallæge med min fod. Jeg har siden august døjet rigtig meget med en hælspore i min venstre fod. Jeg har både prøvet udstrækningsøvelser, akupunktur, kiropraktor, akupressur, zoneterapi – you name it. Lige lidt har det hjulpet.

I går kom jeg til en speciallæge, som gennem en ultralydsscanning af min fod, kunne konstatere, at min scene i højre fod var 2,6mm tyk (normal størrelse), og at scenen i min venstre fod var 6,5mm tyk grundet den hårde overbelastning. Og at det var dette, som var skyld i de mange smerter. Han valgte at give mig en blokade i foden, i håb om at få inflammationen til at dæmpe sig. Det er den første ude af i alt tre blokader jeg skal have lagt, før man kan vurdere den fulde effekt. Og det gjorde pænt nas. Der blev sprøjtet bedøvelse ind i min fod også, fordi der var så lidt ”plads” til blokaden grundet den store hævelse. Bedøvelsen aftog i løbet af aftenen og jeg fik mere ondt hen over natten. Hvilket jeg stadig har i dag.
Jeg føler min fod er et stort bistik der bare dunker, svier og gør (fucking) ondt hver gang jeg forsøger at støtte på foden.
Min mor var så skøn at hente mig i går og kører mig ud sommerhus sammen med hende, min mormor og min far. Her blev jeg virkelig vartet op med rødvin, chips, dip, chokolade og masser af kærlighed. Det er fantastisk med sådan en familie! Men i dag er jeg tilbage i min lejlighed, og helt alene hjemme! (sørgeligt) Jeg indrømmer gerne, med et smil på læben, at jeg er lidt ynkelig. Jeg er ikke god til at ligge stille medmindre der virkelig er noget galt, fx hvis man er så mega syg man alligevel ikke orker at stå op. Men det er ikke helt mit problem. Jeg har jo faktisk energi nok, men bare en fod som kræver jeg ligger i min seng med benet op. Og det krav er lidt svært at efterleve nu her, efter snart 25 timer. Jeg har tøffet lidt rundt på Netflix, set en sød julefilm (The Christmas Prince kan anbefales hvis du, lige som jeg, er til ægte amerikansk romantisk pladder), og så har jeg spist 1 liter Nutella-is.
Lige nu overvejer lidt, om jeg skal tage kampen op med min fod og humpe over til min nabo, Netto, og købe kinder-mælkesnitte. Jeg er sikker på, at sådan et par stykker vil hjælpe lidt, om ikke andet, så på min selvmedlidenhed.
Åh gud en omgang jammer, skriver og sidder egentlig lidt og griner af mig selv..
Nå men jeg håber du har en skøn onsdag!
Og at jeg up-running igen i morgen!
Smil fra C.

 

2 kommentarer

 • Hej Caroline,

  Jeg har forgæves prøvet at finde en mail på dig?
  Jeg vil gerne høre lidt mere om dine mål og interesser – send mig meget gerne en mail.

  Venlig Hilsen
  Maria Worm
  http://www.ykuro.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline,
  Beklager, hvis du lige har fået en besked fra mig – Men kan ikke se den gik igennem…

  Jeg skriver til dig, da jeg forgæves har prøvet at finde en mail adresse til dig. Jeg vil meget gerne høre lidt mere om dine 2018 mål og generelle interesser – jeg synes det kunne være interessant at sponsorer dig, da jeg, udfra hvad jeg indtil nu har læst, synes du har noget spændende på hjertet.

  Send mig meget gerne en mail – mw@tekusourcing.com

  Venlig Hilsen
  Maria Worm
  http://www.ykuro.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tilbageblik på træningen