Black Friday, op til -95%

Hvad er næste mål?

Indeholder reklame
Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Photo by Martin Paldan | GripGrab Media Crew

Nu er det snart et halvt år siden jeg løb i mål på min Ironman 70.3. Det var min helt store konkurrence for i år, og jeg er stadig både stolt og glad for den præstation jeg leverede den dag. Det var virkelig en ubeskrivelig oplevelse at krydse målstregen efter et helt års hård træning, både fysisk men virkelig også mentalt.

Og hvad bliver det næste så? Hvad er næste mål?
For ja, jeg er i den grad sulten efter mere. Og jeg drømmer inderligt om at tilkæmpe mig titlen som Ironman! Men om det bliver i sæsonen 2018 ved jeg simpelthen ikke endnu.
Sagen er den, at jeg siden august ikke har kunne løbe pga. en overbelastning i foden som har ført til en hælsporre. Jeg har gjort meget for at få den væk, men jeg er stadig ikke på toppen endnu. Til gengæld går det rigtig godt med både min svømning og cykling, så hvis jeg inden for den nærmeste fremtid kan få løb i gang også, så er der måske chancer for at en ironman kan blive realistisk i 2018.
Måske er du lidt lige som mig. Drømmen og målet er fuldstændig klar, men vejen dertil er en smule usikker. Og så er det altså bare mange penge at satse, hvis det slet ikke er sikkert man når at blive klar til den rigtige dato. Men hvis man registrerer sig nu her, inden den 28 november, så har man muligheden for at udskyde sit 2018-startnummer til 2019 KMD Ironman Copenhagen, helt uden ekstra omkostninger. Og helt frem til 45 dage før løbsdagen i 2018. Det synes jeg giver ekstra ro i maven, når man nu ikke rigtig ved, hvad formen siger i august 2018.
Men jeg håber virkelig det bliver en realitet. Især når jeg ser denne video, som virkelig motivere mig til at arbejde endnu hårde for målet.
Smil fra C.

Ingen kommentarer endnu

Skriv endelig en kommantar, jeg svarer på alle!

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday, op til -95%