Ugens træningsprogram

Min nye cykel

Cyklen er sponsoreret af HelloRider.

p1060334

Det er over et år siden jeg flyttede til Odense. Den gang havde jeg ikke nogen bil og cyklede derfor rundt til det hele. Siden hen har jeg godt nok købt en bil, da jeg har 140km i skole, men jeg cykler stadig rundt til alt jeg skal i Odense. Det kan nemlig aldrig betale sig at tage bilen i indre by. Odense er virkelig en ”cykelby”. Det er meget hurtigere og meget nemmere at cykle. Så jeg cykler gladelig til fitness, svømning, arbejde, posthuset, lægen, tandlægen, gågaden, pizzamanden, you name it.
Jeg burger cyklen rigtig meget som transportmiddel, og her er 10 gode grunde til hvorfor:

 • Der er aldrig myldre trafik på cykelstien. Der er heller aldrig kø.
 • Man kan ikke få fartbøde på cyklen!
 • Man kommer altid med over i krydset første gang der er grønt!
 • Der er altid en parkeringsplads til cyklen.
 • Der er ikke nogen p-skive man skal huske at sætte og man kan ikke få nogen p-bøder.
 • Det er ganske gratis motion som i den grad tæller, hvis man får lyst til fredagsslik om mandagen.
 • Der skal aldrig skrabes is, eller afdukkes ruder før man kan køre.
 • Cyklen er meget billigere i reservedele
 • En cykel skal ikke til syn eller service.
 • Man er meget mere frisk og klar efter en cykeltur, både når man cykler til træning og til arbejde!

Jeg har været så heldig at få en ny fin cykel. Og det er en el-cykel! Hvilket er helt fantastisk!
Nogen vil mene el-cykler er for pensionister. Men det synes jeg nu bestemt ikke. Jeg vil mene det er for alle os, som vælger cyklen frem for bilen, og som gerne vil fra A til B på en nem og hurtig måde, uden at få løg under armene.

p1060339

Har du også en elcykel? Eller overveje du eller en anden i familien at købe en elcykel? Så kan du i øjeblikket spare 5350kr på denne fine Brinckers Brooklyn. Og med koden Caroline25 kan du få en GRATIS batteriopgradering! På Brinckers Brooklyn elcykel medfølger typisk batteritype 300, men du kan opgradere til type 600, som kan køre op til 190 km på én opladning. Det er en besparelse 2600kr, og det er noget en nordjyde som jeg godt kan lide!
(Denne kode udløber søndag den 19. november)

Jeg er ret spændt på min nye el-cykel. Den er virkelig hurtig! Så hurtigt at jeg har været nød til at google, om man må bruge el-cykler til triatlon, but it’s a no-go. Man sidder bare hammer godt på den, med både blødt sæde, og affjedring i både saddelpind og forgaffel. Og så er den nem at bruge!  Til højre på styret sidder gearene, som de normalt gør, og der er 7 gear. Til venstre på styret sidder betjeningspanelet til motoren, hvor jeg kan vælge, hvor meget den skal hjælpe til. Så hvis jeg bare cykler stille og roligt ned i byen, kan jeg fx sætte den på 2 og så hjælper den lidt. Skal jeg så cykle hjem i modvind eller op af en bakke, så kan jeg sætte den på 5 og så trækker motoren meget mere, når jeg træder i pedalerne. Der er både fodbremse og håndbremse, så no worries, skal nok få lynet til at stoppe igen!
I midten af styret sidder der et display, hvor jeg kan se hvor meget strøm jeg har tilbage, cirka hvor mange kilometer det rækker til, hvilken fart jeg har på, hvor mange kilometer jeg har kørt osv.

p1060313 p1060332

Smilet beskriver vist tydeligt min begejstring for min nye cykel!
Cykler du meget? Og har du overvejet, om en elcykel kunne være noget for dig?
Smil fra C

7 kommentarer

 • Rikke

  Jeg ønsker mig en el-cykel, så skal ind og snuse, kan jeg se.

  Og pas nu på, for man kan godt køre for hurtigt på cykel 😉
  https://www.avisen.dk/du-kan-ogsaa-faa-en-fartboede-paa-din-racercykel_147688.aspx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   For pokker da, det vidste jeg ikke, mend et skal jeg da lige have mig for øje når jeg suser gennem trafikken! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Punkt nr. 2 er altså helt forkert. Man kan sagtens få en fartbøde på cykel. Fartgrænserne gælder altså også for cykelisterne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Tak Sabrina, det vidste jeg simpelthen ikke! Men det skal jeg da huske 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mk

  Når jeg bliver 90

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schack

   Jamen så har du jo noget at glæde dig til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder godt nok smart med en el-cykel. Ser ud til at man kommer nemt og hurtigt frem.

  Hvordan oplader man batteriet? Har man en oplader derhjemme? Kan det betale sig at have 2 batterier at skifte imellem eller er det ret hurtigt at lade det op?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentér gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens træningsprogram